Holger Rune beskylder sin overmand for at hovere

Ifølge det danske tennistalent Holger Rune råbte Casper Ruud ham lige op i hovedet efter sejr i kvartfinale.

Casper Ruud (med ryggen til) og Holger Rune beskylder gensidigt hinanden for usportslig opførsel under deres kvartfinale ved French Open, som nordmanden vandt i fire sæt. <i>Gonzalo Fuentes/Reuters</i>

Casper Ruud (med ryggen til) og Holger Rune beskylder gensidigt hinanden for usportslig opførsel under deres kvartfinale ved French Open, som nordmanden vandt i fire sæt. Gonzalo Fuentes/Reuters

Beskyldninger om usportslig opførsel fyger mellem tennisspillerne Holger Rune og Casper Ruud efter deres kvartfinale ved French Open.

Den 23-årige Ruud roste efter sin sejr danskerens spil, men kom også med en stikpille, da han udtalte til pressen, at Rune skal se at blive voksen.

Det var en henvisning til, at Rune flere gange gav udtryk for frustration, når spillet ikke gik hans vej.

Men Ruuds opførsel var ifølge Rune langtfra eksemplarisk. Nordmanden optrådte usportsligt både under og efter kampen. Det siger den 19-årige dansker til Ekstra Bladet.

Da de to spillere skulle sige tak for kampen, var Rune hurtig til at få seancen ved nettet overstået.

- Jeg havde ikke lyst til at give ham en krammer efter. Han fik en highfive, og så skulle jeg bare væk fra ham. Han var så usportslig i løbet af kampen og snakkede til mig igen og igen.

Efter sin sejr hoverede Ruud, lyder det fra danskeren.

- I omklædningsrummet skal hans team og ham forbi mig. Teamet er egentlig meget søde, men så går han bare direkte hen til mig og råber "JAAAA" lige op i hovedet på mig, fortæller Holger Rune til Ekstra Bladet.

- Du kan juble på banen alt det, du vil, og være glad. Det gør jeg også selv, når jeg vinder. Men det der er så dårlig stil. Hav dog lidt respekt, tilføjer han.

Det var fjerde gang, at de to stod over for hinanden. Det er endnu ikke lykkedes Holger Rune at slå nordmanden, der er nummer otte på verdensranglisten.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.