Holger Rune knækkede franskmand i Lyon

Holger Rune er videre til anden runde i Lyon efter en tæt kamp mod franske Arthur Rinderknech.

Holger Rune vandt for to uger siden sin første ATP-titel og er nu på jagt efter sin anden. (Arkivfoto). <i>Matthias Schrader/Ritzau Scanpix</i>

Holger Rune vandt for to uger siden sin første ATP-titel og er nu på jagt efter sin anden. (Arkivfoto). Matthias Schrader/Ritzau Scanpix

LYON:Holger Rune er videre til anden runde i ATP-turneringen i Lyon, der blev skudt i gang søndag. Den 19-årige dansker slog i første runde Arthur Rinderknech med 7-6, 7-6 efter to timers spil.

En stærk serv og god tænding hjalp teenageren til sejr over den 26-årige franskmand, der er nummer 63 i verden. Holger Rune er nummer 42.

I anden runde skal Rune op mod endnu en franskmand. 33-årige Adrian Mannarino slog således overraskende den sjetteseedede russer Aslan Karatsev i to sæt søndag. 

Med en forholdsvis stærk vind som faktor blev første sæt mellem Rune og Kinderknech en ujævn omgang, hvor begge spillere startede stærkt ud i egen serv for siden at blive brudt en gang hver.

Hverken Rune eller franskmanden fandt for alvor en stabil rytme, men en tydeligt tændt Rune, der fik en advarsel for at smide med sin ketsjer, tilspillede sig trods alt en del breakbolde.

Desværre for ham afværgede Rinderknech seks af slagsen spredt ud på tre partier, og sættet blev i stedet afgjort i et tiebreak, som Rune vandt 7-4 på nogle stærke server.

Andet sæt endte på samme måde som første, men det var i højere grad en opvisning i stærke server. Der var ingen breakbolde, inden Rune i tiebreaket var klart skarpest.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.