Horsens-træner jubler over profils nej til Norge

James Gomez takkede nej til en norsk klub for at blive i Horsens. Det bifalder cheftræner Jens Berthel Askou.

James Gomez bliver i Horsens. (Arkivfoto) <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

James Gomez bliver i Horsens. (Arkivfoto) Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

AC Horsens-cheftræner Jens Berthel Askou har meget at glæde sig over i disse dage.

Foruden søndagens point mod AaB i Aalborg fik oprykkernes chef nemlig en glædelig besked tidligere få dage tidligere. Forsvarsspilleren James Gomez valgte at takke nej til et tilbud fra norske Molde og bliver i stedet i Horsens.

- Det er dejligt. Han ved, at han er et godt sted, hvor han flytter sig hver dag. Han er også en klog, ung mand, som ikke er som så mange andre. Han er modig og klog nok til at træffe den rette sportslige beslutning. Det er den rette for ham.

- Han venter på, at der kommer en klub fra en højere liga end den danske. Han vil også møde dygtigere angribere her end i Norge, så det er en god beslutning, som glæder mig på egne, holdets og hans vegne, siger Jens Berthel Askou.

Ligesom Gomez har tiltrukket opmærksomhed, er der også interesse for en anden profil. Angriberen Casper Tengstedt rygtes nemlig også væk fra AC Horsens.

- Det er ikke op til mig, så jeg ved ikke noget om det. Jeg vil i hvert fald give 100 procent for Horsens, mens jeg er her, og jeg vil gøre mit bedste. Så må vi se.

- Man kan ikke undgå at læse om det, når det kommer frem. Det må man forholde sig til, men jeg forsøger ikke at tænke så meget over det. Lige nu er der ikke noget nyt, og så må vi se, om der sker noget, siger Tengstedt.

Cheftræner Jens Berthel Askou håber dermed, at klubben også kan holde på den unge angriber.

- Jeg håber, at han tænker sig godt om og træffer den rette beslutning som James. Det vil tiden vise, og det er altid spillerens valg. De har meget at overveje, så det lader jeg dem om, siger cheftræneren.

Horsens er fortsat ubesejret i Superligaen efter tre runder. Oprykkerne slog Lyngby og FC København i de første to kampe inden søndagens nullert i Aalborg.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.