Ibrahimovic er blevet opereret: Må holde pause i 7-8 måneder

Efter en sæson med flere småproblemer har Zlatan Ibrahimovic nu fået foretaget et indgreb i sit knæ.

Zlatan Ibrahimovic havde fundet den store cigar frem, da han fejrede det italienske mesterskab. <i>Filippo Monteforte/Ritzau Scanpix</i>

Zlatan Ibrahimovic havde fundet den store cigar frem, da han fejrede det italienske mesterskab. Filippo Monteforte/Ritzau Scanpix

Zlatan Ibrahimovic var i hopla og gik forrest, da AC Milan søndag fejrede det italienske mesterskab, men nu er stemningen måske knap så god.

I hvert fald er den 40-årige fodboldstjerne blevet opereret i knæet, og det betyder, at han er ude af stand til at spille fodbold i de kommende syv-otte måneder.

Det skriver Zlatan Ibrahimovics klub, AC Milan, ifølge flere nyhedsbureauer på sin hjemmeside, som er brudt sammen, efter at nyheden blev offentliggjort.

Zlatan Ibrahimovic har kontraktudløb i AC Milan, når juni bliver til juli. Det er endnu ikke afsløret for offentligheden, om der bliver tale om en kontraktforlængelse.

Svenskeren har dog slået fast, at han ønsker at fortsætte karrieren, skriver det svenske nyhedsbureau TT, som henviser til citater fra TV4.

- Jeg kan ikke gå i detaljer nu. Detaljerne kommer ud snart, og så kan jeg tale om det, sagde Ibrahimovic, efter at det italienske mesterskab kom i hus søndag.

Angriberen har bøvlet med flere skader i løbet af sæsonen. Både knæ og akillessene har skabt problemer, og han er dermed gået glip af flere kampe.

Den aldrende stjerne nåede dog at spille 23 Serie A-kampe og score otte mål i løbet af den nu afsluttede sæson.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.