Inter afværger nedtur med overtidsscoring

Alexis Sánchez skaffede med et mål i overtiden Inter 1-1 i udekampen mod Torino i Serie A.

Alexis Sánchez blev skiftet ind og sikrede sent Inter 1-1 i udekampen mod Torino. <i>Marco Bertorello/Ritzau Scanpix</i>

Alexis Sánchez blev skiftet ind og sikrede sent Inter 1-1 i udekampen mod Torino. Marco Bertorello/Ritzau Scanpix

Inter var søndag tæt på den helt store nedtur, men en overtidsscoring af Alexis Sánchez skaffede holdet 1-1 i udekampen mod Torino.

Inter tabte med pointtabet terræn i forhold til konkurrenterne AC Milan, Napoli og Juventus, der alle vandt i denne runde.

AC Milan fører an med 63 point, mens Napoli har 60 point på andenpladsen. Inter er treer med 59 point, men har også spillet en kamp mere end rivalerne. Juventus er firer med 56 point.

Torino åbnede søndag aften ballet allerede efter 11 minutter efter et hjørnespark.

Det endte i bagerste område hos midtbanespilleren Tommaso Pobega, som sendte bolden ind til den brasilianske stopper Bremer. Og han sendte sit tredje sæsonmål over stregen foran en flok tøvende Inter-spillere.

Inter var i første halvleg farligst på et par dødbolde, men hjemmeholdets albanske keeper, Etrit Berisha, var på plads, når det var påkrævet.

Torino leverede langt hen ad vejen en helstøbt indsats og havde muligheden for at øge til 2-0, og den forsømmelse blev dyr.

Inters rutinerede angriber Edin Dzeko misbrugte i slutfasen en stor chance, men lavede også en fremragende assist til indskiftede Alexis Sánchez, da han i overtiden straffede Torino og trods alt forhindrede nederlaget.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden