Intern trænerduo snupper årets sidste Sønderjyske-kampe

I de sidste to kampe i år skal Simon Poulsen og Steffen Ernemann agere trænerduo i Sønderjyske.

Superliganedrykkerne fra Sønderjyske valgte lørdag at fyre Henrik Hansen som cheftræner. <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

Superliganedrykkerne fra Sønderjyske valgte lørdag at fyre Henrik Hansen som cheftræner. Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Efter lørdagens fyring af Henrik Hansen som cheftræner i Sønderjyske overtager Simon Poulsen og Steffen Ernemann midlertidigt trænergerningen i klubben.

Duoen står i spidsen for holdet i årets to sidste kampe mod Nykøbing FC og Vejle i 1. division. Det oplyser Sønderjyske søndag på klubbens hjemmeside.

Derefter vil ledelsen i Sønderjyske finde en permanent løsning på cheftrænerrollen i klubben, der i sidste sæson rykkede ud af Superligaen.

- Trænerduoen gør nu efteråret færdigt, og herefter venter en lang vinterpause, hvor klubbens ledelse med stor grundighed og tålmodighed vil finde den rette kandidat, der skal tage over som cheftræner, skriver klubben.

Sønderjyske mangler at spille en enkelt kamp i den næstbedste danske fodboldrække. Det er kampen mod Vejle. Inden den kamp skal sønderjyderne spille pokalkamp mod Vejle.

Simon Poulsen har været en del af trænerstaben, siden han stoppede sin aktive karriere for snart fire år siden

Steffen Ernemann har været en del af Sønderjyske, siden han i sommer blev ansat som træner i klubbens akademi.

Fyringen af Henrik Hansen skete, efter at Sønderjyske fredag tabte 0-1 ude til Fremad Amager. Det var det femte liganederlag for Sønderjyske i sæsonen.

Efter 16 spillerunder er Sønderjyske nummer fem i rækken. Holdet har syv point op til Vejle på førstepladsen og tre point op til Hvidovre og Næstved på anden- og tredjepladsen.

Målet for Sønderjyske er at rykke op i Superligaen efter denne sæson. De to bedste hold rykker op.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.