Investorer viser interesse for opkøb af Brøndby

Formand og storaktionær Jan Bech Andersen fortæller, at der er gang i en proces med mulige Brøndby-investorer.

Jan Bech Andersen kunne for et år siden fejre, at Brøndby vandt det danske mesterskab. (Arkivfoto). <i>Martin Sylvest/Ritzau Scanpix</i>

Jan Bech Andersen kunne for et år siden fejre, at Brøndby vandt det danske mesterskab. (Arkivfoto). Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Flere investorer viser interesse for at købe sig ind i fodboldklubben Brøndby.

Det fortæller formand og storaktionær Jan Bech Andersen, der ejer 54,6 procent af klubben, til Ekstra Bladet.

- Der er seriøs interesse for Brøndby.

- Det er vi glade for, og det bekræfter, at de skibe vi har sat i søen, sejler mod bedre tider, siger Jan Bech Andersen til avisen.

Storaktionæren understreger dog samtidig, at der endnu ikke er noget konkret eller endeligt på nuværende tidspunkt, men at der er en proces i gang, som skrider fremad.

Senere fredag bekræfter Brøndby også i en fondsbørsmeddelelse, at der er dialog med mulige investorer omkring salg af aktier og investering i fodboldklubben.

- Hvis drøftelserne resulterer i konkrete aftaler, vil Brøndby IF straks orientere markedet herom, skriver klubben.

Efter flere år med underskud er der kommet styr på forretningen i Brøndby, der i 2021 leverede et overskud på 83,4 millioner kroner. Samtidig er superligaklubben blevet gældfri.

Jan Bech Andersen gik ind i Brøndby som investor i 2013, og han har løbende investeret i klubben. Ekstra Bladet skriver, at formanden har brugt op mod 275 millioner kroner i Brøndby over en niårig periode.

Brøndby vandt i forrige sæson det danske mesterskab, mens holdet sluttede på fjerdepladsen i den netop afsluttede sæson.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden