Isco bliver holdkammerat med Thomas Delaney i Sevilla

Sevilla er enig med midtbanespilleren Isco om en kontrakt, der løber de næste to år.

Isco spillede blot 17 kampe i sin sidste sæson for Real Madrid. Nu fortsætter karrieren i Sevilla. <i>Susana Vera/Reuters</i>

Isco spillede blot 17 kampe i sin sidste sæson for Real Madrid. Nu fortsætter karrieren i Sevilla. Susana Vera/Reuters

Fodboldklubben Sevilla bliver snart en profil rigere.

Søndag beretter La Liga-klubben på sin hjemmeside, at man er blevet enig med midtbanespilleren Isco om en toårig kontrakt.

Blot et lægetjek og en endelig underskrivelse af kontrakten mangler, før Isco bliver holdkammerat med danske Thomas Delaney.

Isco spillede for Real Madrid fra 2013 og frem til denne sommer, hvor han tog afsked med klubben.

- Real Madrid bankede på min dør, og man hverken kan eller skal sige nej til Real Madrid - selv om der er undtagelser, skrev Isco på Instagram.

Den sidste formulering kunne tolkes som en hentydning til angriberen Kylian Mbappé, der angiveligt havde et tilbud fra Real Madrid, men valgte at forlænge med PSG i stedet.

30-årige Isco nåede at spille 352 kampe og score 53 mål for Real Madrid. I tiden i den spanske hovedstad vandt han et hav af titler. Blandt andet var han fem gange med til at vinde Champions League, mens det blev til tre spanske mesterskaber og en pokaltitel.

De seneste sæsoner er hans betydning for holdet dog blevet mindre, og i den forgangne sæson blev det blot til 17 optrædener på tværs af alle turneringer i Real Madrid-trøjen.

Sevilla åbner sæsonen ude mod Osasuna 12. august.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Medarbejder sendt hjem: Muligt overgreb i børnehave bliver undersøgt
Luk