Italiener og engelsk trio deler føringen i Himmerland

Der er et stykke op til de bedste, men Marcus Helligkilde blander sig stadig i toppen af Made in Himmerland.

Marcus Helligkilde er lige nu den bedst placerede dansker i Made in Himmerland. (Arkivfoto). <i>Sam Greenwood/Ritzau Scanpix</i>

Marcus Helligkilde er lige nu den bedst placerede dansker i Made in Himmerland. (Arkivfoto). Sam Greenwood/Ritzau Scanpix

Marcus Helligkilde er fortsat med i toppen af golfturneringen Made in Himmerland, hvor en kvartet deler føringen.

Italieneren Francesco Laporta og englænderne Ross McGowan, Matthew, Southgate og Oliver Wilson deler førstepladsen i 17 slag under banens par.

Yderligere fire golfspillere er et eller to slag dårligere, mens Marcus Helligkilde deler niendepladsen i 13 slag under par.

Marcus Helligkilde gik lørdagens tredje runde i 70 slag - et enkelt slag under banens par. I de to første runder fuldførte Marcus Helligkilde de 18 huller i henholdsvis 63 og 67 slag.

Selv om Marcus Helligkilde ikke levede op til de første dages præstationer, kan den 25-årige dansker stadig nå et topresultat. Det kræver, at alt flasker sig på søndagens fjerde og sidste runde.

- Jeg tror stadig på sejren. Jeg spillede virkelig godt, men jeg synes, at det var stolpe ud næsten hele dagen. Jeg føler ikke, at en runde i ni under par er umuligt, og kan jeg gøre det, så tror jeg, det er nok.

- Stemningen var fantastisk, og der kommer sikkert endnu flere tilskuere søndag. Det kunne være sjovt at give tilskuerne en god dag og at opleve nogle rigtigt store brøl derude, siger Helligkilde til turneringens hjemmeside.

Lidt længere nede i feltet og to slag dårligere befinder Rasmus Højgaard, Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen og Jeff Winther sig.

De fire danskere har syv slag op til førstepladsen, men kan alle også nå at kravle længere op i toppen søndag.

Made in Himmerland er en del af DP World Tour og har en samlet præmiesum på tre millioner euro svarende til 22,5 millioner kroner.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.