Jammerbugt FC indleder samarbejde med svensk storklub: Lejer talentfuld trio

Jammerbugt FC har i den grad sat gang i en stor oprustning på spillerfronten frem mod den kommende sæson

Arkivfoto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

Arkivfoto: Lars Pauli Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Jammerbugt FC havde første træningsdag lørdag. Her var der overvejende lutter kendte ansigter, men når mandagens træning fløjtes i gang vil der være nye og spændende ansigter at iagttage.

Den nyoprykkede 1. divisionsklub har således lejet hele tre spændende teenagere i Malmö FF. Der er tale om Mubaarak Nuh, Ismael Sidibe og David Edvardsson. Klubben kunne tidligere mandag også præsentere Frederik Høgh Jensen som ny mand i Jammerbugt-trøjen.

- Det er min forventning, at de her tre spillere kan gå ind og gøre noget fra dag et. De kommer fra et niveau, som er ret godt. Malmö FF er vel top tre i Skandinavien, så når en klub af den størrelse er villig til at indgå et samarbejde med os, så er det bare at slå til, siger Bo Zinck.

Der er tale om en decideret samarbejdsaftale mellem Jammerbugt FC og Malmö FF, hvilket åbner op for endnu flere lejespillere på græs hos 1. divisionsklubben.

- Det er noget, som vi er i dialog om. Malmö har ikke købt ind endnu, og det kan være med til at åbne for flere lejemål, fortæller Bo Zinck, der er begejstret for det nye samarbejde og de perspektiver, som det giver.

- Det er ikke så dumt endda. Med vores økonomi bliver vi nødt til at udtænke en Egon Olsen-agtig plan, og det er det, som vi har gjort med det her samarbejde. Det kan forhåbentlig være med til at give os en mulighed for at overleve i NordicBet Ligaen, siger Bo Zinck.

Mubaarak Nuh er kantspiller, Ismael Sidibe er midterforsvarer, mens Daniel Edvardsson er central midtbanespiller. De er alle 19 år, og er lejet frem til årsskiftet fortæller Malmö FF.

Den skånske storklub har tidligere lejet spillere ud til en anden nordjysk klub, Hobro IK, men den trafik ser nu ud til at være omdirigeret til Pandrup og Kaas.

Ismael Sidibe har i øvrigt tætte bånd til Jammerbugt FC's tyske ejer Klaus Dieter Müller. Sidibe kom nemlig til Malmø fra et af Müllers akademier.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden