Jammerbugt FC på vej på udenlandske hænder

Meget tyder på, at Jammerbugt FC er ved at blive solgt til udenlandske investorer

Jammerbugt FCs træner Bo Zinck jubler over udsigten til at komme til at få tilfølrt afrikanske talenter til klubben. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

Jammerbugt FCs træner Bo Zinck jubler over udsigten til at komme til at få tilfølrt afrikanske talenter til klubben. Arkivfoto: Lars Pauli Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Såfremt Jetsmark IF på en ekstraordinær generalforsamling den 27. april 2021 klokken 20.00 godkender salget, har Jetsmark IF solgt elitedelen af klubben, Jammerbugt FC, til en tysk fodboldinvestor, der ser store fremtidige muligheder i Jammerbugt FC.

Formand for bestyrelsen i Jetsmark IF, Bøje Lundtoft, udtaler i forbindelse med salget, at det er en glædelig dag for alle fodboldinteresserede i og omkring Jammerbugt Kommune.

- Det overordnede i aftalen er, at Jetsmark IF ikke alene bliver gældfri ved salget, men samtidig fortsætter den daglige drift, som den plejer med de samme personer ved roret. Det nye er, at vi på sigt bliver tilført nogle talenter og en stærkere økonomi, så vi åbent kan melde ud, at vi skal have Jammerbugt FC i Nordic Bet Ligaen på sigt, lyder det i en udtalelse på Jammerbugt FCs hjemmeside.

Det bliver primært nogle store talenter fra Mali og Nigeria, der fremover skal være med til at supplere de spillere, som allerede er i truppen i Jammerbugt FC.

Cheftræner Bo Zinck glæder sig som et barn til juleaften over udsigten til en styrket klub og til også at skulle arbejde med spillere med en anden baggrund, end man tidligere har set i Jammerbugt.

- Det her er vildt. Vildt fedt for Jetsmark, Jammerbugt FC, ja hele Jammerbugt Kommune. Vi kommer til at udvikle vores fodboldklub både sportsligt og organisatorisk, og vi får en klub med et internationalt islæt, hvor vi skal være med til at udvikle nogle af de største talenter fra Afrika på god nordjysk vis. Vi kommer til at gøre det på vores måde, men vil nok stadigvæk forsøge, at holdet er opbygget om et dansk spillerskelet. Men en stærkere og bredere trup vil kun gavne alle og give os muligheder for at træne på et højere niveau, siger Bo Zinck til klubbens hjemmeside.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden