Jammerbugt snupper AaB's U19-anfører

Jammerbugt skriver kontrakt med AaB-talent

Arkivfoto: Martin Damgård

Arkivfoto: Martin Damgård

FODBOLD:Jammerbugt FC kan onsdag præsentere en to-årig aftale med den 19-årige centrale forsvarsspiller Daniel Mortensen, der kommer til fra AaB’s U19-mandskab. Det oplyser Den Blå Bølge i en pressemeddelelse.

– Daniel er et ungt stort talent, som har været anfører på AaB’s U19-mandskab. Han er duelstærk, hårdtarbejdende og så har han den rette DNA til Jammerbugt FC. Han vil passe rigtig godt ind, siger cheftræner i Jammerbugt FC, Bo Zinck.

Daniel Mortensen, der trådte sine første fodboldstøvler i Dronninglund IF, inden talentet sendte ham videre til AaB, glæder sig over at have fået muligheden i Jammerbugt FC.

– For mig var det vigtigt at komme et sted hen, hvor man føler sig hjemme og glæder sig til at komme til træning hver gang, siger det nu forhenværende AaB-talent.

På længere sigt drømmer Daniel Mortensen, som så mange andre, om at komme til udlandet.

– På den lange bane har jeg, som så mange andre, selvfølgelig ambitioner om at spille på det højeste niveau i Danmark, eller ligefrem komme videre til en udenlandsk adresse. På det punkt er jeg bestemt ikke anderledes, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.