Jammerbugt-spiller mangler løn og må droppe faderens begravelse

Syv udenlandske spillere har ikke råd til at rejse hjem på ferie. Den ene skal til sin fars begravelse.

De manglende lønudbetalinger i den nedrykkede 1. divisionsklub Jammerbugt FC betyder, at syv udenlandske spillere i disse dage ikke har penge til at komme hjem på sommerferie.

Det skriver Nordjyske. Over for samme medie afviser klubejeren imidlertid, at lønnen ikke er faldet som aftalt.

For nigerianeren Solomon Ogberahwe er det ekstra vigtigt at komme hjem, da hans far døde for en uge siden, og begravelsen nærmer sig.

- En flybillet koster 800 euro (cirka 5950 kroner, red.). De penge har jeg ikke, så lige nu har jeg ikke mulighed for at komme hjem til min familie, siger den 23-årige nigerianer til Nordjyske.

Solomon Ogberahwe forklarer, at han allerede ville rejse hjem for en uge siden, men valgte at spille sæsonen færdig for Jammerbugt med et håb om, at klubejer Klaus-Dieter Müller ville hjælpe ham med en flybillet.

Ligesom de øvrige spillere har det ikke været muligt for ham at komme i kontakt med tyskeren.

- Det er ikke sjovt at gå rundt i den situation. Det gør mig trist. Nogle gange får du løn. Andre gange gør du ikke. Det er ikke sjovt at gå rundt med den slags bekymringer, for du ved ikke, hvordan det ser ud i morgen. Har du penge eller ej? siger Ogberahwe.

Han fortæller, at han fortsat arbejder på løsninger, så han kan deltage i sin fars begravelse, men han ved ikke, om det kan lade sig gøre.

Klaus-Dieter Müller kalder historierne om manglende lønudbetaling for "bullshit"

- Nogle af spillerne har stadig udenlandske konti, og der går der altså to-tre dage ekstra, inden lønnen går ind, siger tyskeren til Nordjyske og tilføjer, at han talt med Ogberahwe, og de "finder ud af det".

Klaus-Dieter Müller købte Jammerbugt FC sidste år. Sidenhen er de fleste lokale og danske spillere stoppet i klubben, mens Müller har rekrutteret udenlandske spillere.

Klubben er i den netop afsluttede sæson rykket ud af 1. division, og derfor starter holdet efter sommerpausen op i 2. division.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden