Jens Stryger slutter sig til Cornelius i Trabzonspor

Jens Stryger Larsen skifter til den tyrkiske mesterklub Trabzonspor, bekræfter klubben torsdag.

Jens Stryger Larsen blev matchvinder, da Danmark i starten af juni slog Østrig 2-1 på udebane. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Jens Stryger Larsen blev matchvinder, da Danmark i starten af juni slog Østrig 2-1 på udebane. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Landsholdsspiller Jens Stryger Larsen har bestået et lægetjek i Trabzonspor.

Det skriver klubben på sin hjemmeside, hvor den også omtaler danskeren som en ny signing.

Indtil videre har den tyrkiske mesterklub dog ikke skrevet noget om kontraktlængde. B.T. har dog tidligere skrevet om en treårig kontrakt.

Den 31-årige forsvarsspiller kommer til Trabzonspor på en fri transfer efter fem år i den italienske klub Udinese.

Han bliver i Trabzonspor holdkammerat med blandt andre landsholdskollegaen Andreas Cornelius, der i sidste sæson scorede 15 ligamål på vej mod klubbens første mesterskab i 38 år.

Stryger Larsen havde generelt en succesfuld tid i Udinese, som han spillede 152 kampe og scorede fem mål for.

Han blev dog frosset ude i det meste af den forgangne sæson, da han og klubben ikke blev enige om en ny kontrakt.

Derfor var det også en mindre overraskelse, at Stryger alligevel fik plads i Kasper Hjulmands trup til de fire Nations League-kampe i juni.

Han fik indhop i begge kampe mod Østrig og kvitterede blandt andet ved at blive matchvinder i 2-1-sejren på udebane.

I alt står Stryger noteret for tre scoringer i 49 kampe for nationalmandskabet, som han debuterede for i 2016, da landstræneren hed Åge Hareide.

Under nordmandens ledelse var Stryger i det meste af tiden førstevalg på venstreback, selv om han har højrebenet som sit stærkeste.

Han spillede fuld tid i alle tre gruppekampe ved VM i Rusland i 2018, men blev på bænken med en skade i ottendedelsfinalen, hvor Danmark røg ud efter et nederlag i straffesparkskonkurrencen mod Kroatien.

Hjulmand har slået fast, at Stryger skal finde fast spilletid i efteråret, hvis han skal med til VM i Qatar til vinter, og han virkede tidligere i juni indstillet på netop det.

- Selvfølgelig tænker jeg også på spilletid og VM, når jeg skal vælge klub. Men der er mange hensyn at tage, når jeg skal vælge klub. Jeg skal også tænke på min familie, på økonomien og på længden af kontrakten, sagde Stryger.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden