Jesper Lindstrøm melder sig klar til kamp efter sygdom

Jesper Lindstrøm er frisk og ser det som et positivt signal, at han er hevet ind til tre dage på landsholdet.

Jesper Lindstrøm har indtil videre scoret ét mål på landsholdet. Det skete mod Serbien i marts. (Arkivfoto). <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Jesper Lindstrøm har indtil videre scoret ét mål på landsholdet. Det skete mod Serbien i marts. (Arkivfoto). Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

På grund af sygdom var Jesper Lindstrøm ikke med på flyet, da det danske fodboldlandshold drog mod Kroatien tidligere på ugen, men fredag eftermiddag er han mødt ind i lejren i Helsingør.

Den 22-årige offensivspiller fra Eintracht Frankfurt har været ramt af feber og missede sin klubs sidste kamp inden landskampspausen. Men han forsikrer, at han nu er helt klar til at spille mod Frankrig i Nations League søndag.

Faktisk var han hellere end gerne taget med til Kroatien, hvor Danmark torsdag tabte 1-2, hvis ikke det var fordi, at landstræner Kasper Hjulmand havde beordret ham til at blive hjemme.

- Jeg kunne godt have spillet i går (torsdag, red.), men jeg havde ikke trænet i to-tre dage, så det var en beslutning fra Kasper, at jeg ikke skulle spille.

- Jeg tror også, det var bedre for mig at komme ind i lejren i dag. Jeg kom til Danmark i går, fik set min familie, og nu er jeg helt fit for fight, siger Jesper Lindstrøm.

Den tidligere Brøndby-spiller har siden sit skifte til Frankfurt i sommeren 2021 været en vigtig figur på det tyske mandskab.

Præstationerne har givet ham muligheden for at komme med til VM i Qatar, og han forventer ikke, at sygdommen sætter ham tilbage i kampen om en billet til slutrunden, der begynder i november.

- Jeg tænker, der er en grund til, at jeg bliver hevet ind i landsholdslejren, selv om jeg kun kan være her to-tre dage. Det er selvfølgelig et boost, siger Jesper Lindstrøm, som endnu ikke tør spå om sine chancer for at komme med til Qatar.

- Der er sindssygt hård konkurrence. Vi har mange gode spillere rundt omkring i verden. Jeg håber, jeg kommer med, og jeg glæder mig til at se, om det lykkes, siger Jesper Lindstrøm.

Offensivspilleren fik debut på landsholdet i november 2020 og har spillet i alt fem landskampe. I sin klub har han spillet 49 kampe og scoret otte mål.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.