Joachim Andersen: Der er hadbeskeder efter hver kamp

Joachim Andersen glæder sig over, at han fik skabt fokus på hadbeskeder, selv om det ikke var meningen.

Joachim Andersen har fået en blændende start på sæsonen i Crystal Palace, hvor det er blevet til fuld spilletid i alle Premier League-opgør. <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Joachim Andersen har fået en blændende start på sæsonen i Crystal Palace, hvor det er blevet til fuld spilletid i alle Premier League-opgør. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den danske midtstopper Joachim Andersen formåede at skabe en del omtale tilbage i august, da han valgte at offentliggøre en række hadbeskeder, som han havde modtaget i sin indbakke efter kampen mod Liverpool.

I det pågældende opgør trak han et rødt kort, da Liverpools angriber Darwin Nunez nikkede ham en skalle.

- Beskederne er der egentlig stort set efter hver eneste kamp, men nu var der så lidt flere, siger Joachim Andersen, der mandag er mødt ind i landsholdslejren i Helsingør.

Ifølge landsholdsspilleren er han langtfra den eneste, som skal stå model til disse beskeder.

- Det er noget, du kan spørge alle om. Det sker efter hver eneste kamp, så det er meget normalt.

- Nu var der lige lidt flere end normalt. Så synes jeg egentlig, det var meget passende, at der kom lidt fokus på det, siger han.

Crystal Palace-danskeren har efterhånden vænnet sig til, at det er noget, som hører med til jobbet som professionel fodboldspiller.

Beskederne indeholder alt fra bandeord og tilsvininger til dødstrusler rettet mod spilleren eller spillerens familie.

- Det påvirker mig ikke. Der bliver sagt en masse ting i fodboldverdenen.

- Når du er i fokus, må du stå model til en masse ting. Folk har meninger, og folk har følelser. Det forstår jeg også godt, siger Joachim Andersen.

Selv om danskeren har vænnet sig til det, er han glad for den fokus og debat det har skabt, at han fremlagde sine beskeder.

- Det er svært at gøre så meget ved det. Men det er fint, der er blevet skabt lidt omtale. Det er selvfølgelig noget, vi skal have fokus på, men jeg har sagt det, jeg skal sige.

Joachim Andersen og resten af det danske mandskab skal i kamp på torsdag, når det gælder Nations League-opgøret ude mod Kroatien.

Danskerne slutter landsholdssamlingen af på søndag i Parken, hvor de tager imod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig i sidste runde af Nations League-gruppespillet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.