Jonas Wind fik sendt et signal: Hjulmand kan regne med mig

Efter at være faldet i angriberhierarkiet glæder Jonas Wind sig over, at han mandag scorede mod Østrig.

Jonas Wind scorede til 1-0 i Danmarks 2-0-sejr over Østrig. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Jonas Wind scorede til 1-0 i Danmarks 2-0-sejr over Østrig. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Landsholdsangriberen Jonas Wind er glad for, at han mandag aften fik vist sig fra sin bedste side, da Danmark vandt 2-0 over Østrig i Nations League.

Wind lavede Danmarks første mål og lagde op til det andet. Det var et godt signal at sende, efter at han på det seneste har stået bag Kasper Dolberg, Andreas Cornelius og Yussuf Poulsen i angrebskøen på landsholdet.

- Jeg har en dejlig følelse. Det var lidt irriterende at sidde ude i de første to kampe (i Nations League, red.), og jeg fik kun lugtet lidt til det mod Kroatien i fredags, men der tabte vi.

- Så for mig personligt var det en fed måde at slutte af på, siger Jonas Wind efter en startplads og en scoring.

Mandagens fuldtræffer var hans femte på A-landsholdet, men den første på sin nu tidligere hjemmebane i Parken, hvor han ellers har været flittigt scorende for FC København.

- Selvfølgelig betyder det også noget for mig at score i Parken for Danmark. Det er ikke meget, jeg har spillet i Parken for landsholdet. Det har været fedt at opleve Parken til hjemmekampe, men jeg ville også gerne være en del af det på banen, og det var skønt at få scoret.

- Jeg elsker at spille herinde, og det er en speciel følelse, når man gør det med landsholdet, siger Jonas Wind.

Danmark var uden kreatørerne Christian Eriksen og Mikkel Damsgaard i startopstillingen mod østrigerne, og i stedet overtog Wind rollen som spilfordeler og offensivt bindeled.

Kasper Hjulmand kan godt se et scenarie, hvor den boldfaste trio er på banen samtidig uden at løbe i vejen for hinanden.

- Jeg kan ikke se, hvorfor de tre ikke skulle kunne være på banen på samme tid. Jeg kan godt forestille mig, hvordan vi kan bruge dem på samme tid. Jeg tror også, at vi vil få det at se i fremtiden, siger Kasper Hjulmand.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden