EH Aalborg

Kæmpe forløsning: EH Aalborg vandt drama over Randers

EH Aalborg hentede sæsonens blot anden sejr og er ikke længere sidst i ligaen

Playmaker Laura Damgaard i gennembrud. Foto: Henrik Louis

Playmaker Laura Damgaard i gennembrud. Foto: Henrik Louis

HÅNDBOLD:Tre point i 18 kampe og en sidsteplads i HTH Ligaen. EH Aalborg har haft en svær sæson efter oprykningen til den bedste række, men holdet har stadig chancen for at redde livet via playoff-kampe, fordi Ringkøbing er næsten ligeså skidt kørende med blot fire point. Kun rækkens bundprop rykker direkte ud.

Torsdag skulle EH Aalborg forsøge at vride point ud af opgøret mod Randers HK - et tidligere storhold, der i denne sæson slet ikke har kunnet få spillet til at fungere.

Det lykkedes. Kampen endte således 26-24, og forløsningen var enorm hos hjemmeholdet

Der var god tænding på hjemmeholdet fra kampens start. Man fornemmede, at der har var en kamp, som det nordjyske bundhold følte, det kunne vinde.

EH Aalborg kom hurtigt på 3-1, og der var high fives på bænken og god opbakning fra tilskuerpladserne. Begge hold diskede op med en skønsom blanding af flotte mål og tekniske fejl personificeret ved hjemmeholdets Julie Jensen, der hakkede fire bolden i Randers-målet i de første 30 minutter, men også havde flere missere.

Holdene fulgtes ad og skiftedes til at være et mål foran, og ved pausen havde hjemmeholdet en lille overhånd ved stillingen 15-14.

Kampbilledet var det samme efter pausen. Stor jævnbyrdighed, selvom Randers syntes at have lidt mere at komme med end hjemmeholdet. Emma Friberg stod dog fremragende i EH Aalborgs mål.

Med et kvarter tilbage havde hjemmeholdet for alvor fået færten af point ved stillingen 21-18. Randers-spillerne virkede rystede, men et brændt straffekast og par tekniske Aalborg-fejl bragte gæsterne ind i kampen igen.

Med 10 nervepirrende minutter tilbage første hjemmeholdet 21-20. Begge hold var tydeligt nervøse, og cheftræner Karen Brødsgaard tog en time out for at tale ro ind i sine spillere.

Det hjalp, og med fem minutter tilbage nettede Emma Steffin for sjette gang og bragte sit hold foran med 24-22, og siden kom Randers ikke tilbage.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst