Kasper Kusk efter sejr i gensyn: Jeg har ondt af AaB

Kasper Kusk føler med sin tidligere klub AaB, efter at han søndag var med til at nedlægge nordjyderne.

Kasper Kusk og Silkeborg er modsat AaB med i den sjove del af Superligaen. <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Kasper Kusk og Silkeborg er modsat AaB med i den sjove del af Superligaen. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB kæmpede søndag en brav kamp for point mod Silkeborg IF og klubbens tidligere mangeårige spiller Kasper Kusk, men tabte 1-2 på Aalborg Portland Park.

- Jeg ville for alt i verden vinde kampen, men det er lidt en sjov følelse. Når jeg kommer herfra med en sejr, får jeg nemlig også lidt ondt af AaB, fordi de er i en svær situation, siger Kasper Kusk.

Mens Silkeborg med sejren har 24 point efter 16 spillerunder i Superligaen, har AaB kun skrabet 14 point sammen i samme antal kampe. Nordjyderne er dermed placeret under nedrykningsstregen.

- Det er ikke sjovt i og med, at jeg stadig bor i Aalborg. Min familie er fra Aalborg, og de laver ikke andet end at snakke om AaB. Deres situation er selvfølgelig lidt bekymrende og ikke sjov, siger Kasper Kusk.

Kasper Kusk startede på bænken på sin gamle hjemmebane, hvor han blev skiftet ind efter 58 minutter. Træthed og en taktisk genistreg kan have spillet ind på den beslutning.

- Vi følte, at vi kunne vinde kampen fra bænken. Kampen ændrede sig i særdeleshed, da Kusk kom på banen, siger Silkeborgs cheftræner Kent Nielsen.

Den tidligere AaB-spiller har scoret en enkelt gang og leveret fem oplæg til scoringer i sine ni superligakampe for Silkeborg.

- Jeg føler mig hjemme i Silkeborg. Det er et nemt hold at komme ind på. Det er en klub uden de helt samme forventninger som i AaB. Man kan spille mere frit, og det har jeg nydt, siger Kasper Kusk.

Silkeborg spiller sin sidste superligakamp i dette efterår, når holdet lørdag 12. november tager imod Lyngby. Allerede onsdag spiller mandskabet dog ottendedelsfinale mod Randers FC i pokalturneringen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.