Klar tale: Madsen vil fordoble pokalhøsten

Én enkelt pokaltitel er slet ikke godt nok for en klub af Aalborg Håndbolds størrelse. Derfor skal det antal meget gerne fordobles i søndagens finale 

Assistenttræner Arnor Atlason og Cheftræner Stefan Madsen kampen mellem Mors-Thy Håndbold og Aalborg Håndbold Herning 26. marts 2022. <i>Foto: Bente Poder</i>

Assistenttræner Arnor Atlason og Cheftræner Stefan Madsen kampen mellem Mors-Thy Håndbold og Aalborg Håndbold Herning 26. marts 2022. Foto: Bente Poder

HÅNDBOLD: - Det vil være ekstremt stort for os at vinde pokalen. Det vil det virkeligt. Vi er sat i verden for at vinde titler. Nu er vi kun én kamp fra at vinde en pokal, og jeg mener, at klubben har været med til slut omkring pokalen otte gange i de sidste 12 år, men vi har kun én enkelt titel, så det vil vi virkelig gerne ændre på. Det må man ikke tage fejl af.

Ordene kommer fra Stefan Madsen. Aalborg Håndbolds cheftræner har været med på Aalborg Håndbolds rejse fra en af mange til den ultimative topklub i dansk håndbold, og derfor ved han også, at pokalerne ikke kommer af sig selv på trods af store budgetter og feterede stjerner på holdkortet.

Madsen stod efter lørdagens semifinalesejr med en god fornemmelse i kroppen. 

- Vi havde godt styr på tingene. Vi kom relativt hurtigt i kontrol med kampen, konstaterer Stefan Madsen. 

Hans mandskab havde den lille fordel af at vinde den første af de to semifinaler, hvilket giver et par ekstra timers restitution, hvilket man ikke skal kimse af i en Final4-weekend.

- Det har en betydning, at det er to dage i træk, vi spiller kampe. Vi har optimeret på alt, det vi kan. Vi har blandt andet vores fysiske træner med. Der er isbad, shakes og så videre, siger Stefan Madsen, der kunne se sine spillere gå i gang med forberedelserne til søndagens finale i minutterne efter sejren over Mors-Thy var i hus. 

-  Jeg ved godt, at vi måske har en lille fordel, fordi vi spillede den tidlige kamp. Vi tager alle de fordele med, som vi kan få. 

- Langt hen ad vejen fik vi fordelt tingene godt gennem hele kampen, men i de sidste 10 minutter havde vi mulighed for at give Sandell ro, og vi fik skiftet keeper og fløje. Der kunne man godt frygte, at rytmen forsvandt, men det gjorde den ikke,  så jeg har kæmpe respekt for de spillere, der kom ind. Det er saftsuseme en svær rolle, som de løste flot. Blandt andet fik Stefan Madsen to scoringer fra unge Victor Kløve.

I søndagens finale venter GOG, der ligeså sikkert, som Aalborg havde besejret Mors-Thy, vandt over BSH. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.