Klubikon smækker med døren på vej ud af FCK

Per Wind har sidste arbejdsdag i FCK på søndag og sender et par stikpiller til ledelsen på vejen ud.

Per Wind forlader efter denne sæson FCK - efter 23 år i klubben. (Arkivfoto) <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Per Wind forlader efter denne sæson FCK - efter 23 år i klubben. (Arkivfoto) Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det vakte undren og vrede i og omkring FC København, da det i september kom frem, at ledelsen havde fyret klubikonet Per Wind, som havde titel af general manager.

Wind udtrykte sin skuffelse, men efter et lidt mærkeligt forløb blev det besluttet, at han skulle fortsætte sæsonen ud i klubben, som han har været ansat i siden 1999.

Siden fyringen har der været roligt udadtil, men inden Per Winds sidste kamp med klubben på søndag, sender han nu en bredside afsted mod klubledelsen - nærmere bestemt sportsdirektør Peter "PC" Christiansen og Daniel Rommedahl, director of football operations.

Det var de to, som stod bag fyringen af Per Wind, og i et interview med B.T. langer han kraftigt ud efter de to lederes ageren i sagen.

- Det er for helvede ikke raketvidenskab at behandle en medarbejder med respekt og værdighed.

- De har tænkt med røven, og det er jo bare et giga selvmål, de to herrer Peter Christiansen og Daniel Rommedahl har lavet, siger Per Wind til B.T.

Han er blandt andet uforstående overfor, at de to ledere ikke havde sat sig ind i, at han denne sommer runder 67 år og dermed har alderen til at gå på pension.

Ifølge Per Wind havde svaret på spørgsmål om hans ønsker for fremtiden været, at han satsede på, at sønnen Jonas Wind blev solgt (det blev han i januar 2022, red.), og så kunne han trække sig tilbage og følge sønnikes videre karriere.

I stedet fik Per Wind, der indledte sin karriere i klubben som målmandstræner, en uventet fyreseddel.

- Det gør stadigvæk ondt, selv om det er otte måneder siden. Jeg bebrejder ikke FCK, men jeg bebrejder de to ("PC" og Rommedahl, red.), lyder det fra Per Wind.

Meget tyder på, at han får lov til at slutte med et dansk mesterskab.

FCK har tre point ned til FC Midtjylland og en målscore, der er ni mål bedre, inden sidste runde.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.