Knæskade koster Gidsel pause på fire til seks måneder

GOG-spilleren Mathias Gidsel er tirsdag blevet skannet i højre knæ og meldes ude i resten af sæsonen.

France vs Denmark <i>Tibor Illyes/Ritzau Scanpix</i>

France vs Denmark Tibor Illyes/Ritzau Scanpix

Håndboldspilleren Mathias Gidsel, der søndag vandt EM-bronze med Danmark, er ude i de kommende fire til seks måneder med en knæskade.

Det oplyser Gidsels klub, GOG, på sin hjemmeside tirsdag.

Gidsel fik tirsdag skannet sit højre knæ, efter at han kom til skade i starten af bronzekampen mod Frankrig ved EM i Ungarn.

Skanningen viste, at Gidsel har ødelagt det bageste korsbånd, hvilket ikke kræver operation, men betyder en genoptræningsperiode på fire til seks måneder.

- Jeg er selvfølgelig meget ked af situationen. Vi er i gang med en fantastisk sæson i GOG med masser af spændende kampe på programmet.

- Det er så ærgerligt, at jeg ikke kan være en del af det. Men nu vil jeg fokusere 100 procent på at genoptræne og få et stærkt knæ igen, siger Gidsel til klubbens hjemmeside.

Med udsigt til en genoptræningsperiode på fire til seks måneder er det usandsynligt, at Mathias Gidsel kommer tilbage i denne sæson.

GOG-træner Nicolej Krickau er ærgerlig over at miste en af holdets bærende kræfter.

- Det er naturligvis et kæmpe slag for hele holdet. Vores tanker går mest af alt til Mathias, der jo var i gang med en vanvittig flot periode.

- Nu får han mulighed for at få lidt ro på, pleje sin krop og genoptræne det knæ. Og så er jeg sikker på, han kommer stærkere tilbage og får en lang og fantastisk karriere, siger Krickau.

Danmark vandt bronzekampen 35-32 over Frankrig.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.