Kyrgios er sigtet for at have overfaldet ekskæreste

Onsdag spiller Nick Kyrgios kvartfinale ved Wimbledon mod Cristian Garin fra Chile. Snart skal han i retten.

Nick Kyrgios har indtil videre vist storspil ved årets Wimbledon. Her ses han under sin kamp mandag. <i>Unknown/Ritzau Scanpix</i>

Nick Kyrgios har indtil videre vist storspil ved årets Wimbledon. Her ses han under sin kamp mandag. Unknown/Ritzau Scanpix

Den australske tennisstjerne Nick Kyrgios, der aktuelt har spillet sig frem til Wimbledons kvartfinale, er sigtet for at have overfaldet sin ekskæreste i den australske hovedstad, Canberra, i december sidste år.

Det skriver flere medier. Heriblandt The Canberra Times.

Jason Moffet, der repræsenterer Kyrgios, bekræfter, at hans klient er sigtet.

- Det er en alvorlig anklage, og hr. Kyrgios tager den meget alvorligt, siger Moffet til The Canberra Times.

Efter planen skal han møde op i retten i næste måned. Indtil da har Kyrgios ikke yderligere kommentarer til sagen, meddeler Moffet.

Onsdag spiller 27-årige Kyrgios kvartfinale ved Wimbledon. Den er mod Cristian Garin fra Chile, som overraskende har spillet sig blandt de sidste otte i den engelske grand slam-turnering på græs.

Kyrgios har i forvejen et noget blakket ry i tennisverdenen, og australieren betegnes ofte som en kontroversiel spiller.

På vej til sin kvartfinale ved Wimbledon har Kyrgios indkasseret bøder for i alt 14.000 dollar, svarende til lidt over 100.000 kroner.

Bøderne er fordelt over to episoder. I første runde spyttede Kyrgios i retning mod en tilskuer, og i en ophedet kamp i tredje runde mod Stefanos Tsitsipas fik Kyrgios en bøde for at bande.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.