Lårskade tvinger verdens hurtigste mand ud af VM

Fred Kerley må opgive at løbe herrernes 4 x 100 meter stafet ved atletik VM på grund af en lårskade.

Fred Kerley kiggede grundigt på sit lår efter at have løbet semifinale i 200-meterløb. Under løbet pådrog han sig en skade. <i>Jim Watson/Ritzau Scanpix</i>

Fred Kerley kiggede grundigt på sit lår efter at have løbet semifinale i 200-meterløb. Under løbet pådrog han sig en skade. Jim Watson/Ritzau Scanpix

Den amerikanske sprinter Fred Kerley kommer ikke i aktion mere ved det igangværende atletik-VM i Eugene i den amerikanske delstat Oregon.

På grund af en lårskade er Kerley tvunget til at melde afbud til herrernes 4 x 100 meter stafet.

Det siger en unavngiven official fra det amerikanske landshold til nyhedsbureauet AFP.

- Fred døjer med en lille skade i låret, som han fik i semifinalen i 200-meterløb. Derfor vil han ikke være i stand til at løbe stafet i weekenden, siger repræsentanten for det amerikanske hold.

Natten til søndag dansk tid kunne Fred Kerley lade sig hylde som klodens hurtigste mand, da han vandt VM-finalen i 100-meterløb. En distance, hvor han i forvejen stod noteret for den hurtigste tid i verden i år.

Den 27-årige amerikaner drømte også om at vinde guld på den dobbelte distance, men formåede ikke at løbe sig fra videre fra semifinalerne.

Det forklarede han med netop de lårproblemer, der nu også spænder ben for hans deltagelse på det amerikanske stafethold, der er spået til at snuppe VM-guld.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.