Landstræneren: Vi var ude at balancere på kanten

Jesper Jensen indrømmer, at indsatsen mod Ungarn var uskøn, men han er stolt over holdets mod til sidst.

Cheftræner Jesper Jensen havde en hård dag på kontoret, da Danmark måtte kæmpe hårdt for en smal sejr mod Ungarn. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Cheftræner Jesper Jensen havde en hård dag på kontoret, da Danmark måtte kæmpe hårdt for en smal sejr mod Ungarn. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

En arbejdssejr. Det var, hvad de danske håndboldkvinder hentede i den første mellemrundekamp mod Ungarn.

Otte minutter før tid var danskerne bagud med to mål, men fik hevet en sejr på 29-27 hjem. Ude på bænken var det dog med nerverne uden på tøjet, indrømmer landstræner Jesper Jensen.

- Vi var ude at balancere, hvor vi måske ikke havde styr på det. Når det så skete, så synes jeg virkelig, det er sejt, at vi holdt den karakter, der skulle til for at vinde, lyder det fra landstræneren.

- Jeg synes, hele holdet trådte op til sidst. Jeg tror, at alle på banen og på bænken og blandt os ledere godt kunne mærke, at det var en af de dage, hvor fødderne sad lidt fast i sandet.

Det er ikke ualmindeligt, at nogle spillere kan have lidt tunge ben i kamp fire på under en uge og lidt efter en rejsedag, om end den var kort.

Problemet var, det var mere eller mindre kollektivt, at holdet så tunge ud i mange aktioner.

- Der var lidt for mange, der havde det i dag. Man kan altid diskutere, om vi skulle have prøvet nogle andre af, men jeg synes også, vi fik vist til sidst, at dem, som havde stafetten, også bød ind, selv om de måske var trætte, mener Jesper Jensen.

Mie Højlund var en af spillerne, som i kampens slutfase viste mod og initiativ. Hun kunne dog sagtens genkende sin træners udlægning af intensiteten på holdet gennem det meste af opgøret.

- Det var lidt mærkeligt, for vi kunne nærmest mærke det fra kampens start, at vi manglede noget intensitet, siger Højlund.

- Vi manglede at få delt nogle tæsk ud. Vi spillede os egentlig til nogle flotte chancer, men fik ikke scoret på dem. Derfor blev det svært for os.

Danmark skal finde friske ben og fornyet intensitet frem til lørdag, hvor Kroatien venter i næste kamp.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Kendt kok skal i retten: Her er tiltalen
Luk