Hobro IK

Lang vej til overlevelse: Hobro led endnu et nederlag til Randers

Hobro fik ikke revancheret weekendes nederlag, da de fredag tabte til Randers FC

Foto: Henrik Louis

Foto: Henrik Louis

FODBOLD:Hobro fik ikke tilkæmpet sig vigtige point i jagten på Vendsyssel, da de tabte med 1-0 til Randers FC. De gulklædte har dermed stadig fem point op til tredjepladsen.

Kampen var ikke mange minutter gammel, før det gik galt for Hobro. En lang bold fra Randers' bagkæde blev slået i dybden mod Emil Riis, som overspurtede Rasmus Minor, og han satte sikkert bolden ind bag Jesper Rask i målet.

Efter godt et kvarter fik Hobro kreeret sig frem til sin første fine mulighed. Martin Mikkelsen slog et fladt indlæg ind feltet, hvor Edgar Babayan sprang over bolden, og det overraskede Kasper Enghardt så meget, at han var lige ved at sparke den i eget net, men Patrik Carlgren var vågen i målet.

Marvin Egho var også i to omgange på spil med fine muligheder, men begge hans afslutninger blev styret over målet.

Himmerlændingene var tæt på at få udlignet på et hjørnespark, hvor Yaw Amankwah vandt sin direkte duel, og på den efterfølgende retur forsøgte anfører Jonas Brix-Damborg sig med et saksespark, men han fik lige akkurat ikke det rette træf på bolden.

I starten af anden halvleg havde hjemmeholdet flere farlige omstillinger efter dumme boldtab højt på banen fra Hobro-spillerne, men den første store chance tilfaldt Saba Lobjanidze, som på et fladt indlæg tæt under mål ikke formåede at ramme indenfor målrammen.

Kort efter var Johnny Thomsen tæt på at score sit første mål i Randers-trøjen, da han fik et fornemt træf på en helflugter, men Jepser Rask diskede op med en flot redning. Og det var et chancerigt kvarter for værterne, for Marvin Egho fik endnu engang muligheden for at komme på måltavlen, men hans afslutning var forbi målet.

Hobro fik spillet sig frem til et kæmpe tilbud, da Vito Hammershøy-Mistrati med en stikning spillede Mathias Haarup fri, men vinklen blev en anelse for spids, så skuddet sad lige på Patrik Carlgren.

Med ti minutter tilbage af opgøret kastede Jacob Tjørnelund et langt indkast ind i boksen, som Rasmus Minor forlængede til bagerste stolpe, men Pål Alexander Kirkevold kom ikke frem til bolden i tide, som bare skulle snittes for at gå i mål. Derfor lykkedes det ikke Hobro at komme tilbage i kampen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst