Lewandowski slår fast: Min historie i Bayern er slut

Står det til Robert Lewandowski, er polakken inden længe fortid i storklubben Bayern München.

Robert Lewandowski har kontraktudløb med Bayern München om et år, men vil allerede væk nu. <i>Frank Hoermann / Sven Simon/Ritzau Scanpix</i>

Robert Lewandowski har kontraktudløb med Bayern München om et år, men vil allerede væk nu. Frank Hoermann / Sven Simon/Ritzau Scanpix

Der er stadig et år tilbage af Robert Lewandowskis kontrakt med Bayern München, men angriberen vil væk allerede til sommer.

Det slår den polske fodboldstjerne mandag fast over for journalister i hjemlandets hovedstad, Warszawa, i forbindelse med en landsholdssamling.

- I dag kan jeg sige med sikkerhed, at min historie i Bayern er forbi.

- Jeg kan ikke forestille mig at fortsætte samarbejdet, efter det der er sket de seneste måneder. En transfer vil være den bedste løsning. Jeg stoler på, at Bayern ikke vil stoppe mig, bare fordi de kan, lyder det fra Lewandowski.

Hidtil har klubben forholdt sig til, at Lewandowski også er på kontrakt for den kommende sæson.

Umiddelbart før den forgangne sæsons sidste kamp i Bundesligaen afslørede klubbens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, at Lewandowski ville væk fra den sydtyske klub.

FC Barcelona har længe lignet det bedste bud på en kommende arbejdsgiver for Lewandowski, der kom til Bayern for otte år siden.

Siden har han bidraget med 344 mål i 374 kampe og været med til at udbygge stimen af mesterskaber, der nu er oppe på ti i træk.

Endnu er de to klubber dog ikke nået til enighed, og Lewandowski har nu afsluttet sæsonen i Bayern for at spille landskampe.

I de kommende to uger spiller Polen to kampe mod Belgien og en mod henholdsvis Wales og Holland. Alle i Nations League.

Lewandowski indledte sin karriere i polsk fodbold, før han i 2010 drog til Dortmund. På det polske landshold er han anfører med 129 kampe og 75 mål på cv'et.

Angriberen er to gange blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller af Det Internationale Fodboldforbund (Fifa).

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden