Lindstrøm får startplads i Europa League-finalen

Jesper Lindstrøm er efter endt skadespause blandt de 11 startende for Frankfurt i finalen mod Rangers.

Jesper Lindstrøm har haft en stor sæson i Tyskland, og onsdag aften kan han sætte kronen på værket med en Europa League-titel. <i>David Klein/Reuters</i>

Jesper Lindstrøm har haft en stor sæson i Tyskland, og onsdag aften kan han sætte kronen på værket med en Europa League-titel. David Klein/Reuters

Den danske offensivspiller Jesper Lindstrøm starter inde for Eintracht Frankfurt i onsdagens Europa League-finale mod skotske Rangers FC.

Det fremgår af de officielle holdopstillinger på uefa.com.

Lindstrøm udgik med en muskelskade i låret i tyskernes første semifinaleopgør mod West Ham i slutningen af april, og siden har han ikke været i aktion.

På tirsdagens pressemøde meldte træner Oliver Glasner dog danskeren klar igen. Men han gjorde det også klart, at en startplads på ingen måde var givet.

- Jeg vil sove på, om han skal starte inde eller starte på bænken, sagde Glasner om danskerens udsigt til en startplads.

Nattesøvnen faldt åbenbart ud til Lindstrøms fordel, og han kan nu se frem til at spille karrierens hidtil største kamp.

Den tidligere Brøndby-spiller har været fast mand for tyskerne i denne sæson, hvor han har imponeret stort i Bundesligaen. Så meget, at han i sidste uge blev kåret som sæsonens bedste unge spiller i den stærke liga.

Han har scoret fem mål og lagt op til lige så mange i sine 29 ligakampe for Frankfurt i indeværende sæson.

Det er ikke blevet til scoringer i otte Europa League-kampe, men han har assisteret ved fire af tyskernes mål - blandt andet i choksejren på 3-2 ude mod FC Barcelona i kvartfinalen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Ansat i Aalborg Lufthavn tiltalt for billetfusk: Her er rettens dom
Luk