Lindstrøm nedtoner personlig succes i historisk triumf

Jesper Lindstrøm scorede Frankfurts første Champions League-mål nogensinde, og det gav sejr i Marseille.

Jesper Lindstrøm blev matchvinder med kampens eneste mål, da Eintracht Frankfurt på udebane slog Marseille. <i>Nicolas Tucat/Ritzau Scanpix</i>

Jesper Lindstrøm blev matchvinder med kampens eneste mål, da Eintracht Frankfurt på udebane slog Marseille. Nicolas Tucat/Ritzau Scanpix

Den danske offensivspiller Jesper Lindstrøm sparkede sig tirsdag til en fremtrædende plads i Eintracht Frankfurts historiebøger.

Med opgørets eneste mål i udekampen mod Marseille blev den tidligere Brøndby-spiller Frankfurts første Champions League-målscorer nogensinde.

Det gav den tyske klub tre vigtige point i gruppespillet, og det var holdets bedrift og ikke egen historiske scoring, som efter kampen fyldte noget for Lindstrøm.

- Det er ikke mig som den første målscorer i Frankfurt Champions League-historie, der er vigtig, siger den 22-årige dansker til klubbens hjemmeside.

- Det er holdet, fordi vi fik den første sejr i denne turnering i klubbens historie.

Frankfurt tabte den første kamp i gruppespillet med 0-3 hjemme til portugisiske Sporting. Derfor var de tre point også vigtige for holdets drømme om avancement til knockoutfasen.

- Fodbold handler om at kæmpe og score mål. Mod Sporting lykkedes vi kun med det ene, denne gang formåede vi at gøre begge dele, lyder det fra Lindstrøm.

Tidligere på tirsdagen var han blevet udtaget til de kommende landskampe, og han var ikke den eneste dansker, som fejrede landsholdsudtagelsen med en scoring.

Også landsholdskollega Andreas Skov Olsen kom på måltavlen i Champions League. Noget overraskende vandt Club Brugge hele 4-0 ude mod FC Porto, og Skov Olsen stod for det tredje mål.

Det betyder, at belgierne har hentet maksimumpoint efter to runder og topper sin gruppe.

- Vi vidste, vi skulle spille rigtig godt for at få de tre point. Det gjorde vi, så jeg er meget stolt af holdet, siger Skov Olsen til det belgiske medie Sporza.

- To sejre er en fremragende start. Du skal kæmpe for hvert eneste point i denne turnering, så jeg havde ikke forventet dette.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.