Lindstrøm vil lære af inspirerende Christian Eriksen

Jesper Lindstrøm vil lære at blive lige så rolig som Christian Eriksen, siger han efter første landskampsmål.

Jesper Lindstrøm scorede sit første mål på A-landsholdet, da Danmark overrumplede Serbien med 3-0 i Parken. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Jesper Lindstrøm scorede sit første mål på A-landsholdet, da Danmark overrumplede Serbien med 3-0 i Parken. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Talentfulde Jesper Lindstrøm finder stor inspiration i at spille på hold med den rutinerede stjernespiller Christian Eriksen på det danske landshold.

22-årige Lindstrøm vil blandt andet gerne lære at spille med samme ro og udstråle samme overskud som sin otte år ældre landsmand. Det siger han efter tirsdagens 3-0-sejr over Serbien, hvor Lindstrøm scorede sit første mål på A-landsholdet.

- Jeg tror, at Christian Eriksen kommer til at blive man of the match resten af året, hvis han spiller, som han gør nu, for det er fantastisk at se.

- Jeg har meget at lære af ham, for jeg arbejder meget med at have ro på, og man kan se, at Christian spiller med utrolig meget ro. Det ligner, at han hygger sig og spiller fodbold, fordi han synes, det er sjovt. Han hygger sig, og det har jeg meget at lære af.

- Jeg skal lære meget, før jeg kan begynde at kæmpe med ham om at blive kampens spiller, men jeg vil gøre mit bedste, siger Lindstrøm.

Han henviser til, at tilbagevendte Christian Eriksen tirsdag blev kåret til kampens spiller af de danske fans i Parken. Eriksen scorede til 3-0 kort efter udskiftningen af Jesper Lindstrøm.

Frankfurt-spilleren startede også inde i lørdags i Holland, men der blev han flået ud i pausen. Lindstrøm erkender, at han ikke har ramt sit topniveau i de to landskampe, men takker for landstrænerens tillid.

- Jeg er utrolig glad for, at Kasper Hjulmand stoler på mig, tror på mig og har givet mig lov til at starte i to kampe.

- Jeg var lidt ærgerlig over Holland-kampen, hvor jeg ikke fik vist 100 procent, hvem jeg er. Jeg kunne ikke rigtig finde plads i kampen, og jeg løb lidt frem og tilbage uden rigtig at have sammenhæng med holdet.

- Mod Serbien startede jeg ikke super godt og mistede nogle bolde, men siden kom jeg mere med i spillet, siger Lindstrøm, der jagter en plads i Danmarks VM-trup.

Landstræner Kasper Hjulmand mener også, at Lindstrøm gradvist blev bedre i opgøret mod Serbien. Samtidig påpeger han, at det er naturligt, at den tidligere Brøndby-spiller ikke bare kan gå direkte ind på landsholdet og være en stjerne.

- Det er helt naturligt, at det tager lidt tid at finde sig til rette på landsholdet.

- Det var fedt, at han lige fik prikket et mål ind, siger landstræneren.

Jesper Lindstrøm har spillet fem A-landskampe.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.