Liverpool må undvære Klopp mod Southampton efter vredesudbrud

FA var ikke tilfreds med en bøde på 30.000 pund til Klopp, som nu også er blevet udelukket fra næste kamp.

Dommer Anthony Taylor giver her Jürgen Klopp et rødt kort i Liverpools Premier League-kamp mod Manchester City i midten af oktober. <i>Phil Noble/Reuters</i>

Dommer Anthony Taylor giver her Jürgen Klopp et rødt kort i Liverpools Premier League-kamp mod Manchester City i midten af oktober. Phil Noble/Reuters

Liverpool-manager Jürgen Klopp er blevet udelukket fra weekendens kamp i Premier League i kølvandet på sit røde kort mod Manchester City i midten af oktober.

Udelukkelsen kommer, efter at Det Engelske Fodboldforbund (FA) med succes har appelleret en beslutning om, at Klopp fik lov at slippe med en bøde på 30.000 pund - cirka 255.000 kroner - for sit vredesudbrud mod dommer Anthony Taylor.

- Et uafhængigt klagenævn har godkendt FA's klage.

- Som et resultat heraf er Livepool-manageren med øjeblikkelig virkning blevet suspenderet fra sidelinjen i én kamp, idømt en bøde på 30.000 pund og fået en advarsel vedrørende hans fremtidige opførsel, skriver FA i en erklæring.

Det skriver Sky Sports.

Udelukkelsen betyder, at Liverpool må klare sig uden tyskeren, når holdet møder Southampton på Anfield lørdag.

- Jürgen Klopp har tidligere indrømmet, at han overtrådte FA's adfærdsregler under Premier League-kampen mod Manchester City den 16. oktober og accepterede en bøde på 30.000 pund, skriver FA videre i sin erklæring.

I kampen mod Manchester City blev Klopp så vred på dommeren, da Citys Bernardo Silva med fem minutter tilbage af anden halvleg hev Mohamed Salah ned, at tyskeren blev udvist.

Liverpool vandt kampen på Anfield 1-0 på et mål af selv samme Salah.

Efterfølgende kunne Klopp godt se, at han var gået over stregen.

- Det røde kort var helt og aldeles min fejl. Jeg gik over stregen i det øjeblik, men jeg synes ikke, at jeg var respektløs over for nogen, sagde han ifølge nyhedsbureauet dpa.

- Når man ser på billederne, ved jeg som 55-årig, at når jeg ser sådan ud, så fortjener jeg allerede et rødt kort.

Liverpool har skuffet i sæsonens første fase og ligger efter 13 kampe på ottendepladsen i Premier League.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.