Lucas Bjerregaard vender blikket væk fra USA

Den nordjyske golfspiller bliver snart far til sit andet barn og står dermed parat til at forlade årets første turnering i Abu Dhabi

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

GOLF:Lucas Bjerregaard har et roligt øjeblik i lufthavnen, hvor han kan finde tid til et par spørgsmål. Frederikshavneren er på vej mod Abu Dhabi, hvor European Tour i næste uge tager hul på kalenderåret.

Men det kan meget vel gå hurtigt den anden vej mod hjemmet i Monaco.

- Vi venter os en lille dreng i starten af februar. Han er en stor én, så det er sandsynligt, at han kommer lidt tidligt. Så jeg var også i tvivl, om jeg skulle tage til Abu Dhabi. Jeg står på standby til at kunne flyve hjem hvilken som helst dag, fortæller Lucas Bjerregaard.

- Efter den her turnering spiller jeg nok først i Oman til marts, tilføjer han.

Til den seneste sæson sikrede Lucas Bjerregaard sig medlemskab på den amerikanske PGA Tour efter en række gode resultater i 2019-sæsonen. Det er forlænget til denne sæson oven på coronapandemien.

Men der kommer ikke til at være de samme muligheder som tidligere.

- Jeg har det samme kort, men de har ændret lidt i min kategori og slået den sammen med nogle andre. Så jeg står ikke lige så godt som sidste år og kan ikke komme ind i så mange turneringer. Jeg melder mig til nogle og kommer jeg ind, når det passer, så spiller jeg nok der nogle gange, siger han.

Dermed kommer frederikshavneren primært til at kigge i retning af de europæiske golfbaner gennem 2021-sæsonen.

- Men jeg fokuserer på European Tour og vil spille mig ind på det niveau, som jeg før har haft der. Så skal jeg nok få lov til at spille mere i USA igen på et andet tidspunkt, siger Bjerregaard.

Han har vundet på European Tour to gange - i 2017 og i 2018. Først sejrede han ved Portugal Open, hvor danskeren efterfølgende fulgte op med en sejr i Alfred Dunhill Links Championship det efterfølgende år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.