Lyngby tager 1. divisions topscorer med i Superligaen

Lyngby Boldklub har købt angriberen Mathias Kristensen, der får sin anden chance i Superligaen.

Der bliver igen spillet Superliga-bold på Lyngby Stadion efter sommerferien (Arkivfoto) <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Der bliver igen spillet Superliga-bold på Lyngby Stadion efter sommerferien (Arkivfoto) Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Lyngby Boldklub er tilbage i Superligaen efter et års fravær, og klubben tager en angrebsforstærkning med op i den bedste række.

Klubben har således købt angriberen Mathias Kristensen af Nykøbing FC. Det skriver begge klubber på deres hjemmesider torsdag.

Kristensen, der fylder 29 år senere i juni, scorede i den forgangne sæson 18 mål i 30 ligakampe for Nykøbing FC og blev topscorer i 1. division. Han blev også valgt som rækkens profil af sine kolleger.

Den to meter store angriber har generelt scoret pænt med mål for Nykøbing, siden han kom til i januar 2019. 104 kampe og 54 mål er det blevet til.

- Han er eminent til at holde i bolden, sparker som en hest, og i de seneste sæsoner har han vist, at han er en rigtig målscorer, siger Nicas Kjeldsen, der er fodboldchef i Lyngby, til klubbens hjemmeside.

Kristensen var i løbet af 2018 på kontrakt hos AC Horsens og bidrog dengang med to mål i otte optrædener i hans indtil videre eneste periode i Superligaen.

- Skiftet til Lyngby Boldklub betyder enormt meget. Det er så stort at tage skridtet op på den øverste hylde med et fantastisk fodboldhold.

- Jeg er meget beæret over, at det var en mulighed, siger Kristensen om sit skifte til Lyngby.

Ud over Lyngby er AC Horsens rykket op i Superligaen. Vejle og Sønderjyske er rykket ud.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.