Lyngby-træner igen skuffet: Siger det samme hver gang

Lyngby-træneren er træt af at skulle sige det samme hvert interview, når Lyngby har tabt.

Træner Freyr Alexandersson venter stadig på første sæsonsejr med Lyngby. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Træner Freyr Alexandersson venter stadig på første sæsonsejr med Lyngby. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Freyr Alexandersson synes, at hans Lyngby-hold spillede en god kamp. Men alligevel blev det ikke til point mod Randers, som vandt 2-0.

Det er bestemt ikke første gang, at Lyngbys islandske træner har været glad for holdets præstation, selv om det ikke er blevet til point på kontoen.

- Du kan næsten tage sidste interview, der blev lavet med mig, og så kan du skrive det samme.

- Jeg er ekstremt skuffet og træt af, at vi ikke fik noget ud af denne kamp.

- Vi ligner et hold, som er klar til at kæmpe for hinanden, og vi ligner et hold, som meget gerne vil gøre alt for sejren – det er det positive.

- Det er nemt at have ondt af sig selv, og alle snakker om, hvornår sejren kommer, og hvornår vi skal vinde. Man bliver lidt besat af at vinde, men hvis vi kun fokuserer på resultater, så giver det et drop i præstationen, og det synes jeg ikke, vi gjorde i dag.

- Vi præsterede fint, og vi skabte masser af chancer, men vi fik ikke noget i forhold til resultatet, siger Freyr Alexandersson efter nederlaget til Randers.

Lyngby-back Adam Sørensen er også træt af, at det endnu ikke er blevet til en sejr for Lyngby, selv om spillet på banen har været godt.

- Nu har vi gentaget os selv efter de seneste syv kampe, for vi spiller jo god fodbold, og alle kan se det.

- Vi spiller også godt mod de bedste hold i ligaen, så det er jo frustrerende, men folk udefra kan jo også se, vi kører dem fuldstændig under bussen, men det er bare den sidste kynisme, der mangler, og så er den der.

- Det er svært at forklare. Jeg synes, vi spiller god fodbold. Der var måske et kvarter eller tyve minutter af kampen, hvor vi var pressede, men ellers kørte vi dem bare i bund.

- Det er de sidste marginaler, vi mangler. Vi skal jagte det sidste held. Det er mærkeligt at sige, men jeg synes, vi spiller godt, og jeg synes, vi fortjener mere, siger Adam Sørensen.

Søndagens nederlag betyder, at Lyngby har tabt sine seneste fire kampe i Superligaen, og at der kun står to point på kontoen.

Derfor ligger oprykkerne også på sidstepladsen i Danmarks bedste fodboldrække, selv om spillet har været til mere.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.