Lyngby-udtryk overrasker Randers: Har vi ikke trænet på

Randers-profilen Simon Graves var overrasket over Lyngbys tilgang til søndagens kamp.

Randers-spilleren Tosin Kehinde scorede i sejren over Lyngby. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Randers-spilleren Tosin Kehinde scorede i sejren over Lyngby. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Et lidt mere defensivt Lyngby-udtryk kom som en overraskelse for Randers, der dog alligevel vandt søndagens superligakamp 2-0.

Meget af initiativet blev lagt over på Randers, og det kom som lidt af en overraskelse for forsvarsspilleren Simon Graves.

- Vi regnede med, at de ville komme ud med fuld gas, som de plejer på hjemmebane, men de havde valgt en lidt anderledes tilgang, og vi havde faktisk ikke trænet så meget på, at vi skulle have bolden så meget, som vi havde.

- Vi ville gerne have blevet ved med at dominere, som vi gjorde i første halvleg. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at de fik tre eller fire store muligheder.

- De står med otte mand nede foran eget felt, så der var ikke meget plads at spille på. Vi er lidt overraskede over, at de overlod så meget af initiativet til os, siger Simon Graves.

Randers har nu vundet fem gange på stribe i Superligaen, og Thomas Thomasbergs tropper topper også Danmarks bedste fodboldrække for tiden.

Stabilitet i truppen er ifølge Tosin Kehinde den helt store grund til, at det går så godt i Kronjylland.

- Vi har været meget konsistente. Mange hold har hentet en masse spillere, og det tager lang tid at spille dem ind på holdet, og det problem har vi slet ikke haft.

- Mange af os har spillet sammen længe, og de, der er kommet, er nogle meget dejlige drenge, og de passer perfekt ind, siger Tosin Kehinde.

Tosin Kehinde er en af de Randers-spillere, der denne sommer har været rygtet væk fra klubben, og Simon Graves er meget glad for, at Randers har formået at holde på profilerne.

- Det er dejligt, at vi ikke har sagt farvel til flere af vores profiler. Især når vi ligger, som vi gør, for så kan vi forhåbentlig fortsætte det, som vi har gang i.

- Vi har en stamme, der har spillet sammen i to-tre år efterhånden. Selvfølgelig har vi fået nogle nye spillere ind til den her sæson, men stammen er stadig den samme.

- Vi kender hinanden godt, og det har helt sikkert en betydning for, at vi hviler i os selv, når vi spiller kampe, siger Simon Graves.

Randers ligger på førstepladsen i Superligaen, men formår FC Nordsjælland at vinde over AGF mandag, er førstepladsen tilbage på nordsjællandske hænder.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.