Mads Pedersen får tatoveret forlængelse med Trek

Den danske eksverdensmester bliver hos Trek frem til og med 2025. Det står nu også på hans lår.

Mads Pedersen under holdpræsentationen til Tour de France, som foregik i Tivoli i sidste uge. <i>Marco Bertorello/Ritzau Scanpix</i>

Mads Pedersen under holdpræsentationen til Tour de France, som foregik i Tivoli i sidste uge. Marco Bertorello/Ritzau Scanpix

Den danske Tour de France-rytter Mads Pedersen har fået fremtiden på plads. Han har forlænget sin kontrakt med Trek frem til og med 2025, oplyser holdet på dets hjemmeside.

Og danskeren har ikke blot selv sat en blækautograf på en ny aftale. Han har såmænd ladet det forevige på sit venstre lår.

I en video, som holdet har lagt op, får den 26-årige eksverdensmester tatoveret et cykelrytter på låret, hvorunder der står 2025 med reference til kontraktforlængelsen.

Han kom til holdet allerede i 2017 og lægger heller ikke skjul på, at han trives der.

- Hvis man bliver hos det samme hold i ni år, så må det være noget specielt, siger Pedersen til Treks hjemmeside.

- Jeg vil vinde løb, jeg vil vinde monumenter, og jeg vil gøre det med det her hold.

Han ankom søndag aften sammen med resten af Tour-feltet til Nordfrankrig, hvor årets Tour de France fortsætter efter de tre indledende etaper på dansk grund.

Mads Pedersen havde erklæret, at han drømte om at tage den gule trøje i Danmark, men han måtte nøjes med en sjetteplads på den indledende enkeltstart i København.

Han blev nummer tre i massespurten til Nyborg på 2. etape, mens han slet ikke fik positioneret sig ordentligt i spurten på søndagens afslutning i Sønderborg.

Det er hans tredje Tour-deltagelse i træk for det amerikanske hold, som har fire andre danskere på kontrakt i skikkelse af Mattias Skjelmose, Alexander Kamp, Asbjørn Hellemose og Jakob Egholm.

Mads Pedersens hidtil største triumf kom, da han i 2019 blev Danmarks første verdensmester i herrernes professionelle linjeløb.

Derudover har han blandt andet vundet Danmark Rundt i 2017, DM-titlen i linjeløb samme år samt semiklassikerne Gent-Wevelgem (2020) og Kuurne-Bruxelles-Kuurne (2021).

I 2018 blev han nummer to i monumentet Flandern Rundt.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden