Mæhle: Indskiftede kroatiske stjerner var forskellen

Mateo Kovacic og især Luka Modric kom ind og ændrede kampen i anden halvleg, da Kroatien slog Danmark.

Kroatiens anfører Luka Modric kom ind i anden halvleg og dominerede midtbanen sammen med Mateo Kovacic. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Kroatiens anfører Luka Modric kom ind i anden halvleg og dominerede midtbanen sammen med Mateo Kovacic. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Efter en udmærket første halvleg af Danmark i fredagens landskamp mod Kroatien i Parken overtog gæsterne teten efter pausen.

Det var især to af de tre kroatiske pauseindskiftninger, der gjorde udslaget i opgøret, som kroaterne vandt 1-0.

Det mener den danske venstreback Joakim Mæhle.

- Det er to verdensklasseboldspillere (Modric og Kovacic, red.), der kom ind. De er meget, meget boldsikre. De laver ingen fejlafleveringer, og vi brugte rigtig mange kræfter på at løbe rundt, siger Mæhle til TV 2 efter kampen.

Han løb som sædvanligt solen sort i Danmarks venstre side og kom frem til et par chancer. Men skarpheden manglede for både ham og holdkammeraterne.

Danmark pressede på for en udligning i det sidste kvarters tid, men også her var boldsikkerheden centralt hos kroaterne med til at tage toppen af det danske tryk.

- Vi pressede på til mere, men i momenter af kampen blev vi også alt for passive, lyder det fra Mæhle.

- I de første fem minutter af anden halvleg rørte vi slet ikke bolden, tror jeg. Vi blev for passive, men de er også et godt hold. De har mange gode boldspillere.

Mæhle afslørede også, at hans skulder gik af led i kampens slutning, men at den satte sig på plads igen. Derfor kunne han også spille kampen til ende.

Trods nederlaget fører Danmark fortsat sin Nations League-pulje efter sejren over Frankrig og Østrig på udebane.

Danmark har seks point, Østrig og Kroatien har fire, mens de franske verdensmestre ligger sidst med to point, efter at holdet kun fik 1-1 mod Østrig fredag.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.