Magnussen er bekymret for nakken: Kunne ikke køre mere

Kevin Magnussen blev nummer ti i lørdagens kvalifikation og klagede efterfølgende over problemer med nakken.

Kevin Magnussen nåede for anden gang af to mulige tredje kvalifikationsrunde i Saudi-Arabien. <i>Hasan Bratic/Ritzau Scanpix</i>

Kevin Magnussen nåede for anden gang af to mulige tredje kvalifikationsrunde i Saudi-Arabien. Hasan Bratic/Ritzau Scanpix

Gensynet med Formel 1 har indtil videre været en stor succes for Haas-køreren Kevin Magnussen.

Men motorsportens kongeklasse slider på fysikken, og da han lørdag blev nummer ti i kvalifikationen til Saudi-Arabiens Grand Prix, fik han bøvl med nakken.

Det siger han i et interview med Ekstra Bladet.

- Men jeg er glad for, at jeg ikke fik den store forberedelse, for så ville min nakke have været ødelagt før tidtagningen. Min nakke knækkede bare i Q3, og jeg kunne ikke køre mere.

- Det er hårdt, når man har været ude af Formel 1 på en bane som den her. Banen er fantastisk. Der er ikke noget galt med den, jeg er bare ikke klar til den, siger han.

Racerkøreren tilføjer, at han føler sig tryg ved, at hans hold af fysioterapeuter kan "udøve magi" før søndagens løb, som begynder klokken 19 dansk tid.

Danskeren, der for nylig fik et overraskende comeback til Formel 1, imponerede i sit første løb i sæsonen med en femteplads.

Mens Magnussen oplevede problemer med nakken, gik det langt værre for holdkammeraten Mick Schumacher under lørdagens kvalifikation.

Tyskeren kørte galt, bilen blev smadret, og han måtte fragtes på et nærliggende hospital.

Senere kom det frem, at han efter omstændighederne havde det godt, og han var i stand til at berolige sine følgere på Twitter.

- Hej alle. Jeg vil bare sige, at jeg er ok. Tak for de venlige beskeder. Bilen føltes meget god. Vi kommer stærkere tilbage, skrev Schumacher.

Haas har efter ulykken besluttet, at det kun er Magnussen, som stiller op i søndagens løb.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.