Magnussen forventer masser af overhalinger i Miami

Kevin Magnussen har efterhånden vænnet sig til at køre i Formel 1 igen, og han føler sig tæt på topformen.

Kevin Magnussen ser frem til at vende tilbage til Miami, hvor Haas-køreren har været flere gange. Søndag køres der Formel 1-grandprix i Miami. <i>James Gasperotti/Ritzau Scanpix</i>

Kevin Magnussen ser frem til at vende tilbage til Miami, hvor Haas-køreren har været flere gange. Søndag køres der Formel 1-grandprix i Miami. James Gasperotti/Ritzau Scanpix

Miami er søndag vært for det femte Formel 1-grandprix i denne sæson. Det er første gang, at Miami er vært for et løb i kongeklassen.

Kevin Magnussen ser frem til at vende tilbage til byen, hvor han har været adskillige gange og også kørte racerløb i en sportsvogn sidste år.

Nu er han igen at finde i Formel 1-raceren for Haas. Han blev faktisk kontaktet af det amerikanske hold, da han var på ferie i Miami så sent som i marts.

- Jeg har besøgt Miami en del gange. Sidste år kæmpede jeg i Imsa-serien i USA og tilbragte en del tid der. Jeg var også på ferie i Miami, da jeg fik dette job igen.

- Jeg ser frem til at vende tilbage, der er en fed atmosfære omkring løbet, så det bliver fantastisk, siger Magnussen i en pressemeddelelse.

Det vurderes, at bilerne flere steder kan nå op på 320 kilometer i timen, og det giver et godt ræs, mener Magnussen.

- Der er to store muligheder for at overhale med to langsider. Banen har et godt miks af sektioner med høj og lav hastighed, mener Magnussen.

I de første fem løb har Magnussen bidt sig godt fast i midterfeltet trods et år væk fra Formel 1.

Han har både lært de nye biler at kende og kæmpet med at blive fysisk klar til de hårde Formel 1-løb, som kræver meget af især nakkemusklerne.

- Jeg synes, der har været en positiv ændring med de nye biler i forhold til at køre ræs mod hinanden. Jeg nyder det bestemt, og det føles som om, der er meget mere rum til at angribe.

- Jeg føler mig godt tilpas. Jeg arbejder stadig hårdt på at komme tilbage i topform, men jeg har gjort meget gode fremskridt, og jeg er på vej, siger Magnussen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.