Magnussen nyder travlt og sjovt Formel 1-program

Kevin Magnussen håber på at få lidt mere succes på Formel 1-banen i Baku end i de seneste grandprixer.

Kevin Magnussen er fuld af optimisme forud for søndagens Formel 1-grandprix i Baku. (Arkivfoto). <i>Christian Bruna/Ritzau Scanpix</i>

Kevin Magnussen er fuld af optimisme forud for søndagens Formel 1-grandprix i Baku. (Arkivfoto). Christian Bruna/Ritzau Scanpix

Godt en tredjedel inde i Formel 1-sæsonen har Kevin Magnussen vænnet sig til det hårde program i racersportens kongeklasse.

I weekenden skal Magnussen og Haas køre sæsonens ottende grandprix, når feltet er i Baku i Aserbajdsjan. Der køres i alt 22 grandprixer i år.

Efter nakkeproblemer og fysisk træthed i starten af sæsonen føler Magnussen nu, at han er inde i rytmen, efter at han hele sidste år var væk fra Formel 1.

- Jeg elsker det og lever drømmen. Jeg er vant til programmet, som jeg har været på i de seneste otte år. Sidste år havde jeg en afstikker og nød at have masser af fritid.

- Jeg havde en fantastisk tid, men det er også rart at være tilbage i det Formel 1-program, jeg er vant til. Der er selvfølgelig meget travlt, men det er også sjovt, siger Magnussen til holdets hjemmeside.

Efter det seneste grandprix i Monaco i maj ser danskeren frem til et anderledes løb i Baku.

- Det er meget forskellige baner, men der er lidt ligheder fra løb til løb. Baku er en vidunderlig bane. Den er meget unik med de meget lige stykker og langsomme sving, siger han.

Magnussen forventer, at der kan komme uheld, afbrydelser og dramatik i Baku.

- Der er altid meget action i Baku. Der er høj risiko for at køre af banen og få gule flag, safety cars og så videre. Historisk har der altid været mange safety cars og røde flag.

- Det føles som om, der er ekstra muligheder i Baku end i de måske mere ordinære løb, siger Magnussen.

Fire gange har Magnussen kørt Formel 1-grandprixet i Baku. Bedste placering var en syvendeplads i 2017 med Haas.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden