Mahfoud tror på overraskelsen i største kamp i mange år

Sarah Mahfoud slås lørdag om fire VM-bælter i kamp, der bliver kaldt den største for en dansk bokser i årevis.

Sarah Mahfouds seneste kamp var i april på hjemmebane, da hun forsvarede sit IBF VM-bælte i fjervægt mod den tyske europamester Nina Meinke. <i>Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix</i>

Sarah Mahfouds seneste kamp var i april på hjemmebane, da hun forsvarede sit IBF VM-bælte i fjervægt mod den tyske europamester Nina Meinke. Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

- Det er den største kamp inden for de seneste mange år med en dansker involveret.

Sådan siger formand i Dansk Professionelt Bokse-Forbund Jesper D. Jensen om Sarah Mahfouds kamp lørdag i Manchester, hvor hun skal op imod Amanda Serrano fra Puerto Rico i fjervægtsklassen.

Der er fire VM-titler på spil i opgøret. Sarah Mahfoud er verdensmester hos IBF, mens Amanda Serrano er indehaver af VM-titlerne i forbundene WBC, WBO og IBO.

Derudover kan vinderen sikre sig The Ring Magazines æresbælte. Boksemagasinet kaldes også "The Bible of Boxing".

Æresbæltet er på spil i kampe, hvor magasinets nummer et møder en anden bokser, der er rangeret i top-3 på The Rings rangliste.

Amanda Serrano indtager magasinets førsteplads, mens Sarah Mahfoud er nummer tre på listen i fjervægtsklassen.

- Hun har nok det største pres, hun har mest at tabe. Så jeg skal bare gøre det, jeg kan på lørdag, siger Sarah Mahfoud forud for opgøret til Viaplay.

Det er første gang Sarah Mahfoud skal bokse uden for Danmarks grænser i sin professionelle karriere. Den danske bokser har bokset 11 professionelle kampe og er fortsat ubesejret.

- Det, der er sket med Sarah på det seneste, er, at hun har fået en anden træner. Hun har fået panamanske Benny Checa, som er på et helt andet niveau, end hvad vi har i Danmark.

- Det er ikke for at genere nogen, men det er noget helt andet i professionel boksning, siger Jesper D. Jensen.

Amanda Serrano er storfavorit, men det skræmmer ikke Sarah Mahfoud.

- Jeg tænker da, at når hun lægger sig i sengen om aftenen, så er hun nervøs for, at det kan gå galt for hende. Det skal jeg nok sørge for, at det kommer til, siger Sarah Mahfoud til Viaplay.

Jesper D. Jensen ser frem til opgøret og tror på en dansk overraskelse.

- Jeg ser gode muligheder. Jeg må sige, at Sarah overrasker mig hver gang. Som verdensmester, som Sarah er, må hun stå over for store udfordringer, siger Jesper D. Jensen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden