Manglende underskrift får Fury til at aflyse boksebrag

Tyson Fury vil ikke længere vente på Anthony Joshua og skrinlægger endegyldigt planen om en britisk storkamp.

Tyson Fury forsvarede i april sin VM-titel hos bokseforbundet WBC, da han slog Dillian Whyte på Wembley i London. <i>Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix</i>

Tyson Fury forsvarede i april sin VM-titel hos bokseforbundet WBC, da han slog Dillian Whyte på Wembley i London. Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

Der kommer ikke nogen "Battle of Britain" mellem de britiske boksesværvægtere Tyson Fury og Anthony Joshua.

Fury havde krævet Joshuas underskrift på en bindende aftale senest mandag eftermiddag. Men den kom aldrig, og nu har WBC-verdensmesteren endegyldigt mistet tålmodigheden med sin landsmand.

- Ingen kontrakt er blevet underskrevet. Nu er det officielt forbi for Joshua. Han er ude i kulden. Glem det, siger Tyson Fury på Instagram.

- Jeg har hele tiden vidst det. Ligegyldigt hvad du siger nu, jeg er ret ligeglad. Held og lykke med din karriere og dit liv. Slut herfra, lyder det henvendt til Joshua.

Joshuas promotor, Eddie Hearn, udtalte for nylig, at kun små detaljer manglede for at lande en aftale om en kamp før nytår. I kontrakten skulle Fury få 60 procent af indtægterne, og Joshua 40 procent.

Anthony Joshua vandt sine første 22 professionelle kampe og har siddet på alle VM-bælter, men karrieren har været på skæv kurs i de senere år.

Siden 2019 har han tabt tre af fem kampe. Blandt andet de to seneste - begge mod ukraineren Oleksandr Usyk.

Fury var senest i ringen i april, hvor han slog Dillian Whyte og forsvarede sin status som verdensmester hos WBC.

I august gik nu 34-årige Fury på boksepension. Men siden erklærede han sig klar til at genoptage karrieren, hvis Joshua stiller op til den rent britiske duel.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.