Mathew Ryan imponerede FCK-kolleger: Han reddede os

FC Københavns nye målmand får stor ros af sine kolleger efter CL-triumfen i Trabzon.

Jess Thorup og co. er klar til Champions League. <i>Francisco Seco/Ritzau Scanpix</i>

Jess Thorup og co. er klar til Champions League. Francisco Seco/Ritzau Scanpix

FC Københavns cheftræner, Jess Thorup, er imponeret og takker sin nye målmand, australieren Mathew Ryan, efter at københavnerne onsdag aften spillede sig ind i Champions League-gruppespillet med 0-0 ude mod Trabzonspor.

Undervejs reddede Ryan sine holdkammerater med flotte redninger - akkurat som han gjorde i sidste uge i den første kamp mod Trabzonspor og i superligakampen mod Lyngby.

- En ting er holdpræstationen, som er meget vigtig. Vores spillere har også et højt individuelt niveau, og Matty (Mathew Ryan, red.) viste os igen, hvor god en målmand han er.

- Han reddede os i hvert fald to gange. I første halvleg, hvor han tog en friløber, men også i anden halvleg, hvor han lavede en fantastisk redning på den afrettede bold.

- Han gør et fantastisk stykke arbejde, men vi skal huske, at det er en holdpræstation, siger Jess Thorup.

Højrebacken Kevin Diks er også ekstremt imponeret af klubbens nye målmand.

- Jeg kunne kramme ham (Mathew Ryan, red.) i virkelig lang tid, men det havde vi ikke rigtig tid til på banen, for det var virkelig hårdt derinde, siger Kevin Diks og retter blikket mod Mathew Ryans fantomredning i anden halvleg:

- Lige da han reddede den tænkte jeg: "Hvordan gjorde han dog det?". Det var fantastisk, siger en tydeligt glad Kevin Diks.

Hovedpersonen selv tager præstationen meget afslappet. Mathew Ryan er bare stolt af hele holdets præstation.

- Det var en fed dag, og jeg er bare heldig at spille for FCK. Det er en helt speciel aften, når der har været så meget på spil.

- Det er altid dejligt at tilbagebetale den tiltro, jeg har fået af klubben. Jeg prøver bare at gøre mit arbejde så godt som muligt, siger Mathew Ryan.

Torsdag aften finder FC København så ud af, hvilke modstandere Champions League-gruppen byder på, når der trækkes lod i Nyon.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden