AaB

Medie: AaB er i forhandlinger med midtstopper

Ifølge B.T. skulle AaB forhandle med Silkeborg-forsvarer

AaB's sportschef, Inge André Olsen, ses her på sit kontor på Hornevej. Arkivfoto: Henrik Bo

AaB's sportschef, Inge André Olsen, ses her på sit kontor på Hornevej. Arkivfoto: Henrik Bo

FODBOLD:Torsdag formiddag kunne AaB meddele, at Jores Okore efter overstået coronaisolation i Kina, fuldførte sit skifte til kinesiske Changchun Yatai FC.

Det efterlader AaB med fire spillere på midtstopper-positionerne. Der er tale om Rasmus Thelander, Daniel Granli, Mathias Ross og Vladimir Prijovic.

Sidstnævnte er på det seneste gledet ud af superligatruppen, hvorfor der kan sås tvivl om serberens aktuelle evner med henblik på for alvor at kunne bide sig fast i startopstillingen.

Derfor virker det også meget logisk, om AaB skulle kigge sig om efter en ny tilføjelse til midterforsvaret. Og det er ifølge B.T. også, hvad nordjyderne har gjort.

Silkeborgs 24-årige forsvarsspiller, Anders Hagelskjær, har kontraktudløb til sommer, og ifølge avisens podcast, Transfervinduet, forhandler han og den nordjyske klub om en mulig aftale.

Til bold.dk siger Inge André Olsen, at man godt kender til Hagelskjærs navn, men nordmanden vil ikke kommentere yderligere på sagen.

- Det ønsker jeg ikke at kommentere på. Der vil jo altid være rygter og snak om forskellige spillere, men det er ikke noget, som vi kan kommentere på nuværende tidspunkt. Han spiller jo i Danmark, så selvfølgelig kender vi ham, ligesom vi kender alle andre spillere i Danmark, men mere end det kan jeg ikke sige, siger sportschefen til mediet og fortsætter.

- Vi synes jo, at vi har nogle gode stoppere nu, men vi vil jo altid kigge efter mulige forstærkninger. Vi må se, hvad der sker, lyder det videre.

Hagelskjær har spillet samtlige minutter for Silkeborg i NordicBet Ligaen i efteråret, men også i Superligaen slog den unge forsvarsspiller sit navn fast, hvor han i sidste sæson spillede 24 kampe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.