Medier: Polman er tæt på aftale med Nykøbing Falster

NFH vil tirsdag præsentere "en spændende nyhed". Ifølge medier sikrer klubben sig Estavana Polman.

Estavana Polman nåede blandt andet at vinde tre danske mesterskaber med Team Esbjerg. Ifølge flere medier skifter hun til Nykøbing F. Håndboldklub. (Arkivfoto) <i>Frank Cilius/Ritzau Scanpix</i>

Estavana Polman nåede blandt andet at vinde tre danske mesterskaber med Team Esbjerg. Ifølge flere medier skifter hun til Nykøbing F. Håndboldklub. (Arkivfoto) Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Håndboldklubben Nykøbing F. Håndboldklub meddeler mandag i en pressemeddelelse, at klubben tirsdag aften vil præsentere "en spændende nyhed".

- Der mangler blot det obligatoriske lægetjek, står der i pressemeddelelsen, hvilket mere end indikerer, at der er tale om en ny spiller i klubben.

Både TV 2 Sport og Ekstra Bladet har tidligere mandag skrevet, at den tidligere Team Esbjerg-profil Estavana Polman er meget tæt på at skifte til Nykøbing-holdet.

Dermed kan den stærke hollandske bagspiller være på vej mod at tørne ud for sin tredje klub i Danmark.

Hun har før spillet for Sønderjyske og Team Esbjerg, hvor hun har været de seneste ni år.

I januar sidste år forlængede hun sin kontrakt med klubben frem til sommeren 2023.

På det tidspunkt var hun i gang med at genoptræne efter en langvarig skade.

Hos vestjyderne udviklede hun sig til en af de største profiler i den bedste danske række, og hun vandt blandt andet tre danske mesterskaber med Team Esbjerg.

Men i sidste sæson ragede hun uklar med klubben og cheftræner Jesper Jensen, og Team Esbjerg meddelte, at Estavana Polman ikke ville være en del af holdet i den kommende sæson.

Det fik efterfølgende Polman til at hive Team Esbjerg i retten for kontraktbrud.

Gennem Håndbold Spiller Foreningen indgik parterne tidligere i juli et forlig, der betød, at man skiltes fra denne sommer et år før kontraktudløb.

Estavana Polman vandt i 2019 VM-guld med det hollandske landshold.

Privat danner hun par og har barn med den tidligere fodboldspiller Rafael van der Vaart, som nåede at spille kortvarigt for både FC Midtjylland og Esbjerg.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden