Middlesbrough overrasker og slår Tottenham ud af FA Cup

Middlesbrough spillede sig videre til kvartfinalerne i FA Cup efter en sejr over Tottenham.

19-årige Josh Coburn blev helten med sin kampafgørende scoring i den forlængede spilletid. <i>Scott Heppell/Reuters</i>

19-årige Josh Coburn blev helten med sin kampafgørende scoring i den forlængede spilletid. Scott Heppell/Reuters

Middlesbrough fortsætter eventyret i den engelske pokalturnering FA Cup.

Først blev Manchester United slået ud, og tirsdag aften blev øksen svinget over Tottenham.

Championship-klubben nedlagde Premier League-klubben med 1-0 efter forlænget spilletid og er nu videre til kvartfinalerne.

Det undertippede hjemmehold lod sig ikke tynge af Antonio Contes profilerede mandskab, der blandt andet bestod af Harry Kane, Son Heung-min og danske Pierre-Emile Højbjerg.

Ekstasen var til at føle, da den blot 19-årige indskifter Josh Coburn fik banket bolden i mål få minutter inde i anden halvleg af den forlængede spilletid til stor glæde for størstedelen af de 31.000 fremmødte tilskuere på Riverside Stadium.

Også Manchester City var tirsdag aften i kamp i pokalturneringen. De forsvarende engelske mestre spillede sig videre ude mod Peterborough, der ligger i bunden af Englands næstbedste række.

City skulle dog bruge en times spil, før Riyad Mahrez fik sat det første mål ind. Kort efter fordoblede rekordindkøbet Jack Grealish føringen til 2-0, som blev kampens slutresultat.

Inden kampstart gik den ukrainske City-spiller Oleksandr Zinchenko på banen som forreste mand med anførerbindet om armen og et ukrainsk flag, som han bar i fællesskab med værternes holdkaptajn, Frankie Kent.

I London var danske Joachim Andersen med fra start, da Crystal Palace med en sen scoring besejrede Stoke City med 2-1 på hjemmebane.

De resterende fem kvartfinalister findes onsdag, torsdag og mandag. Onsdag kommer Chelsea og Liverpool i aktion mod henholdsvis Luton Town og Norwich City.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.