Midtbanemand styrker Silkeborg til brag mod Anderlecht

Mark Brink frygtede selv, at efterårssæsonen var forbi, men midtbanespilleren er tilbage i Silkeborgs trup.

Mark Brink fik en fiberskade i baglåret for to en halv uge siden, men han er med i Silkeborgs trup til vigtigt møde med Anderlecht. (Arkivfoto). <i>Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix</i>

Mark Brink fik en fiberskade i baglåret for to en halv uge siden, men han er med i Silkeborgs trup til vigtigt møde med Anderlecht. (Arkivfoto). Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Midtbanespilleren Mark Brink kan få comeback, når Silkeborg torsdag på hjemmebane møder belgiske Anderlecht i Conference League.

Den vigtige Silkeborg-spiller pådrog sig for to en halv uge siden en fiberskade i baglåret, og Brink frygtede selv, at efteråret var slut, men han har trænet med de seneste dage.

- Der er et håb om, at han er med mod Anderlecht, og det er realistisk, siger cheftræner Kent Nielsen.

Den pasningsstærke midtbanespiller har trænet med både tirsdag og onsdag, og det har set så godt ud på træningsbanen, at Brink er med i den Silkeborg-trup, som er udtaget til Anderlecht-kampen.

- Nu afventer vi og ser, om der er eftervirkninger fra hans træning, og så beslutter vi, om vi tager ham med i den endelige trup, siger Kent Nielsen.

Mark Brink udgik den 17. oktober, da Silkeborg førte 2-1 på udebane over Randers. Opgøret endte 3-3. Sidenhen har det midtjyske hold tabt tre kampe i træk til AC Horsens, West Ham og Viborg.

Flere kommentatorer har påpeget Brinks store betydning for Silkeborg-holdet, og Kent Nielsen medgiver, at midtbanespilleren er en vigtig brik.

- Mark har en ekstremt høj stjerne hos os, og han er vigtig i forhold til spillet med bolden og presspillet. Vi har ikke en kloning af det.

- Så det har været noget andet, vi har skullet have frem for at have vores stil, og det er også lykkes os, men måske ikke i så lange perioder, som vi er vant til. Så selvfølgelig har han været savnet, siger Kent Nielsen.

Silkeborg kan med blot uafgjort mod Anderlecht avancere fra gruppespillet i Conference League.

West Ham topper gruppen med 15 point foran Silkeborg og Anderlecht med henholdsvis seks og fem point. Rumænske FCSB har i bunden to point.

Torsdagens opgør på Jysk Park spilles klokken 21.00.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.