Mikkel Hansen bryder tavsheden

Aalborg Håndbolds sygemeldte stjerne begynder nu gradvist genoptræningen efter tre måneders sygemelding 

Mikkel Hansen forventer at være tilbage i træning hos Aalborg Håndbold frem mod den nye sæson. <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

Mikkel Hansen forventer at være tilbage i træning hos Aalborg Håndbold frem mod den nye sæson. Arkivfoto: Bente Poder

AALBORG:Det bliver uden Mikkel Hansens deltagelse, at Aalborg Håndbold i de kommende uger jagter DM-guldet. Stjernen, der siden februar har været sygemeldt med stress-symptomer, kommer dog med en positiv melding i en netop udsendt pressemeddelelse fra Aalborg Håndbold.

Klubben oplyser, at Mikkel Hansen i samråd med faglige eksperter har besluttet stille og rolig at påbegynde sin genoptræning, 

- Jeg har været gennem en hård mental periode, hvor jeg heldigvis har haft en fantastisk opbakning fra min familie, venner, faglige eksperter og arbejdsgiver. Nu er jeg et sted, hvor jeg igen har energi og overskud til at kunne fokusere på at komme tilbage til den sport, som jeg elsker, udtaler Mikkel Hansen.

Ifølge pressemeddelelsen er det essentielt for Mikkel, at det bliver en gradvis tilbagevenden og optrapning af træningen. Derfor har han spillet sin sidste kamp i sæsonen.

- Med den positive udvikling i Mikkels helbred håber vi, at han vil være klar til at deltage i træningen med resten af spillertruppen, når vi starter forberedelserne til den nye sæson i slutningen af juli måned, udtaler Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen. 

- Dog kan vi på nuværende tidspunkt ikke være konkrete i forhold til hvornår han kan gøre comeback i kamp, tilføjer han.

Mikkel Hansen er foreløbig noteret for 30 kampe og 169 scoringer i Aalborg Håndbold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.