Mohamed Salah bliver helt i livlig sejr over Tottenham

Pierre-Emile Højbjerg spillede som vanligt 90 minutter, da Tottenham tabte 1-2 til Liverpool.

Mohamed Salah var med sine to scoringer helt for Liverpool i den vigtige 2-1-sejr hos Tottenham. <i>Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix</i>

Mohamed Salah var med sine to scoringer helt for Liverpool i den vigtige 2-1-sejr hos Tottenham. Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

Liverpool spillede sig søndag til tre vigtige point, da holdet ude slog Pierre-Emile Højbjerg og Tottenham 2-1.

Mohamed Salah scorede begge gæsternes mål i første halvleg, mens Harry Kane var på pletten for Tottenham, der to gange ramte træværket ved kroatiske Ivan Perisic.

Generelt var kampen både hektisk og chancerig, og det ville ikke have været helt skævt, hvis der var faldet mindst et par scoringer mere.

Med sejren har Liverpool nu 19 point for 13 kampe på ottendepladsen, mens Tottenham er firer med sine 26 point for 14 kampe.

Liverpool fik en drømmestart på opgøret, da angriberen Darwin Nunez efter 11 minutter fandt Mohamed Salah i feltet, og egypteren kvitterede med sit femte ligamål i denne sæson.

Tottenham var tæt på at svare hurtigt igen, men kroatiske Ivan Perisic ramte stolpen efter Liverpool-keeper Alisson Beckers usikre indgreb. Lidt derefter så brasilianeren bedre ud, da han klarede et forsøg fra Højbjerg.

Generelt var Liverpool bedst i første halvleg, og efter 40 minutter blev det 2-0.

Alisson sparkede langt. Eric Dier kiksede totalt sit indgreb og endte med at heade Salah helt fri foran mål. Og han takkede ved at chippe bolden over Hugo Lloris.

Tottenham var tæt på reducering flere gange i starten af anden halvleg, og tættest på kom Perisic med et spark på overliggeren.

Forløsningen kom efter 70 minutter, da Harry Kane nettede efter et godt oplæg af den netop indskiftede Dejan Kulusevski.

Tottenham pressede hårdt videre for udligningen i en langt bedre anden halvleg for holdet, mens Nunez ramte overliggeren for Liverpool, men det livlige opgør sluttede ved 1-2.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.