Mors-Thy mistede momentum i vestjysk snitter

Mors-Thy kom godt fra land mod Skjern, men opgøret lænede sig alligevel op ad en øretæve til nordvestjyderne

Mors-Thy-træner Niels Agesen måtte se til, mens mandskabet smed en komfortabel føring og sidenhen kom langt bagud. <i>Arkivfoto: Bo Lehm</i>

Mors-Thy-træner Niels Agesen måtte se til, mens mandskabet smed en komfortabel føring og sidenhen kom langt bagud. Arkivfoto: Bo Lehm

SKJERN:Skjern Håndbold var den klare sejrherre onsdag aften, da Mors-Thy Håndbold blev slået med 36-27 på udebane. Det blev således tredje nederlag i streg i HTH Herreligaen for det nordjyske ligahold.

Mors-Thy havde ellers en firemålsføring i løbet af første halvleg. Men den blev ædt op af vestjyderne, der i det sidste minut inden pausen fik slået et hul og derfra stak af fra gæsterne gennem anden halvleg.

- Vi spillede fint i starten og producerede masser af chancer. Men så røg der lidt momentum, og der var nogle dårlige beslutninger i overtal, forklarer cheftræner Niels Agesen.

- Jeg kan ikke helt pege på, hvorfor det gik galt. Vi har siddet og snakket om det. Normalt er det en styrke, at vi er mange, og vi skifter en del, men det blev måske en svaghed. Der blev mistet lidt tempo, som kampen skred frem, og det blev negativt for os. Ellers havde vi styr på Skjern på ressourcerne, forklarer han.

Gennem efteråret har Mors-Thy haft nogle slemme sammenbrud, og på haluret kunne det godt minde om en gentagelse af den slags. Men det var ikke tilfældet ifølge træneren.

- Det var ikke så meget indsatsen, som den var gal med. Vi faldt kollektivt i niveau, ja, men der var ikke et udfald spillemæssigt eller håndboldmæssigt, som vi tidligere har set. Mod SønderjyskE tabte vi jo til os selv, vil jeg mene. Skjern var bare et bedre hold på dagen, siger Agesen.

Skjern kæmper med om topplaceringerne i ligaen, mens Mors-Thy har fem point op til slutspilsplaceringerne. Med nederlaget har nordvestjyderne fortsat seks point efter 11 grundspilskampe i HTH Herreligaen.

Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 36-27

  • Håndbold, HTH Herreligaen
  • Stilling undervejs: 3-3, 6-9, 8-12, 13-13, 18-14 (pause), 21-14, 25-18, 28-20, 30-20, 31-24
  • Topscorer, Skjern: Alfred Jönsson, 10 mål
  • Mål, Mors-Thy: Mads Thymann 5, Frederik Bjerre 5, Axel Franzén 4, Lasse Pedersen 4, Tim Sørensen 3, Nicolaj Spanggaard 2, Marcus Norrbrink 1, Marcus Midtgaard 1, Andreas Nielsen 1, Mads Svane Knudsen 1
  • Udvisninger: Skjern 4, Mors-Thy 1
  • Direkte rødt: Emil Bergholt, Skjern (51. minut)
  • Tilskuertal: 2489

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.